Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: I cant save a script

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    129
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    23
    Rep Power
    5

    I cant save a script

    Everty time im using Saving on a script it does not save it.

    Anyone got the same probleme ?

    Sincerely.

  2. #2
    iBot User Dehan's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    www.ssocialscripts.com
    Posts
    910
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    114
    Rep Power
    7
    All scripts are saved inside ibot -> scripts folder, no matter where you put to "save as";
    Check out - Dehan Accounts Service!

    Proud Scripter of BUgWT STAFF

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    129
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    23
    Rep Power
    5
    no i think you didnt understand me Dehan.

    I meant the saving button on Ibot does not work anymore for me.

    If i make a modification on one of my script i cant save it

  4. #4
    zami84's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    316
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    48
    Rep Power
    5
    Maybe run iBot as Administrator

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    129
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    23
    Rep Power
    5
    Ibot is already run in admin.

    Its pretty strange im using Ibot since more than on year now and it happend suddenly yesterday that i cant save my script anymore O.o

  6. #6
    iScripter Eli's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3,764
    Mentioned
    492 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    956 Post(s)
    Reputation
    586
    Rep Power
    10
    Any bug apper when you're trying to save script?

  7. #7
    Normal User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    37
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    18
    Rep Power
    5
    Only using "Save" doesnt work to me.
    I need to use "Save as" and replace the old.

  8. #8
    Normal User
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    I have same problem like hardex. Cant save changes in script need to use save as.

  9. #9
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    129
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    23
    Rep Power
    5
    yes only save as is working

  10. #10
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    129
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    23
    Rep Power
    5
    Save as not working anymore...

    I tryed all (Uninstall, run in admin,)

    Someone help me pleassssse !!!!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •