Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Something Strange!

  1. #1
    Normal User Sahar's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1,018
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    21
    Rep Power
    7

    Something Strange!

    So today I made hardcore script and I started to play with the bot functions while I was botting in the hardcore place.

    I turned off the "Input" and I realized that the bot works much faster without using Input, I mean, shoots exori / exori gran / ico / hur faster, target monsters faster, switch targets faster, loot faster...

    Now with the Input turned on, ofcourse I used a good setting, Like PressWaitTime 20-40 or ClickWaitTime 0-30.. so the bot will work faster. but with Input turnet off, I see a bigger different.

    I guess it's dangerous cus I can be detected, right? I mean, it sends packets without Input? It doesnt simulate human?

    Any explenation people?

  2. #2
    Normal User AcidAlchamy's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    The Labratory
    Posts
    749
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    10 Post(s)
    Reputation
    180
    Rep Power
    7
    I dont have an explanation..but that would be some awesome stuff if your onto something, I also keep my stuff real low (settings)
    for input, looting, targeting, so i dont believe i've ever seen a difference.

    Hopefully someone confirms this,
    and oo, congrats on 1k posts.

    Follow my Activity on Facebook?
    https://www.facebook.com/AcidAlchamyPage
    Download iBot : iBot v2.3.6 - Released
    My Free Scripts :
    ★Free Scripts★ By Acid Alchamy
    Acid Alchamy Updates :
    Updates About Acid Alchamy
    All Scripts by Acid Alchamy :
    All My Posted Scripts
    Latest Thread by Acid Alchamy:
    [Tutorial] Sellers - Avoid Getting Scammed

    +Rep Everyone That Helps You, I'll ALWAYS Return A +Rep.





  3. #3
    Focus Group aussie1988's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Australia
    Posts
    546
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    11 Post(s)
    Reputation
    95
    Rep Power
    6
    input on = keyboard and mouse click
    input off = no keyboard and mouse click

    xD

  4. #4
    Normal User Sahar's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1,018
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    21
    Rep Power
    7
    Quote Originally Posted by aussie1988 View Post
    input on = keyboard and mouse click
    input off = no keyboard and mouse click

    xD
    no keyboards and mouse click = send packets = detectable ???

  5. #5

    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    362
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    45
    Rep Power
    5
    Yes because if it wouldnt be detectable there wouldnt be an option for simulation.


  6. #6
    Normal User fwardkoff's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Brasil
    Posts
    290
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    64 Post(s)
    Reputation
    21
    Rep Power
    4
    Input off = no simulation = they will catch you :/

  7. #7
    Normal User Balbek's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    LDZ
    Posts
    554
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    4 Post(s)
    Reputation
    84
    Rep Power
    6
    Quote Originally Posted by Sahar View Post
    no keyboards and mouse click = send packets = detectable ???
    Cip's tool is server-sided, they can't see if you send packets or use mouse / keyboard
    Last edited by Balbek; 11-27-2013 at 11:12 AM.

  8. #8
    Normal User Sahar's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1,018
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    21
    Rep Power
    7
    And how do you know that?

    And topic, so I guess if it wasnt simulating when Input turnet off, it would be much faster, it's still not THAT fast, but faster then with input turned on. I think it still simulate, but it's strange... anyone knows something?

    Jonatas?

  9. #9
    Normal User Balbek's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    LDZ
    Posts
    554
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    4 Post(s)
    Reputation
    84
    Rep Power
    6
    Quote Originally Posted by Sahar View Post
    And how do you know that?

    And topic, so I guess if it wasnt simulating when Input turnet off, it would be much faster, it's still not THAT fast, but faster then with input turned on. I think it still simulate, but it's strange... anyone knows something?

    Jonatas?
    Ibot is not the only bot on the market and most of other advanced bots on the market inject the client and send packets, which would be instantly detectable and ppl that use them (including me) dont get banned.
    Last edited by Balbek; 11-27-2013 at 06:38 PM.

  10. #10
    iBot User
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    577
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    6
    Quote Originally Posted by Balbek View Post
    Cip's tool is server-sided, they can't see if you send packets or use mouse / keyboard
    As I know it can be detected in case bot sends wrong packet (what explains high detectability of blackd proxy)

    And there are still people that have never been banned on "old gen" of bots, I used Elfbot, NG and I never got banned on them, I used Blackd only once to get out from rookgaard, I used outdated script - got banned on first banwave.
    Last edited by Szyna111; 11-27-2013 at 07:33 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •