Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: How to edit a script ?

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    131
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    18
    Rep Power
    5

    How to edit a script ?

    Am i suppose to edit it in a .txt document or what?
    That seems really stupid.

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    4
    u have to open the script with ibot, then u go at ACTIONS-, there u ill find a MAIN action, there u edit your script... OFC if is a nice script.

  3. #3
    iBot User Dehan's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    www.ssocialscripts.com
    Posts
    910
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    114
    Rep Power
    7
    What exactly do you want to edit?
    If you bought or downloaded a script, you can edit the variables on Actions -> Setup
    Check out - Dehan Accounts Service!

    Proud Scripter of BUgWT STAFF

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    131
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    18
    Rep Power
    5
    Also, how do you stop the bot from typing spells ?

    Ive got "states -> hotkeys" checked.

  5. #5
    iBot User Dehan's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    www.ssocialscripts.com
    Posts
    910
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    114
    Rep Power
    7
    Quote Originally Posted by Xudam View Post
    Also, how do you stop the bot from typing spells ?

    Ive got "states -> hotkeys" checked.
    just have all your spells on your hotkeys with "send automatic"
    Check out - Dehan Accounts Service!

    Proud Scripter of BUgWT STAFF

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    131
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    18
    Rep Power
    5
    Also, does it really have to scroll in the backpack?
    It affects my mouse outside the game.
    Also, Ctrl and Shift affects my keybaord outside the game..

  7. #7
    iBot User Dehan's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    www.ssocialscripts.com
    Posts
    910
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    114
    Rep Power
    7
    There is no way to not affect, iBot simulate your mouse and keyboard.
    Check out - Dehan Accounts Service!

    Proud Scripter of BUgWT STAFF

  8. #8
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Xudam View Post
    Am i suppose to edit it in a .txt document or what?
    That seems really stupid.
    Learn to READ before posting questions like this....

    http://www.tibiaibot.com/forum/showt...rted-with-iBot

    http://www.tibiaibot.com/forum/showt...tions-Problems

    http://www.tibiaibot.com/forum/showt...-Documentation

    http://www.tibiaibot.com/forum/showt...before-posting
    Last edited by pink_panther; 12-09-2013 at 09:13 AM.

  9. #9
    Normal User
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    131
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    18
    Rep Power
    5
    Delete
    Last edited by Xudam; 12-06-2013 at 06:45 AM.

  10. #10
    Normal User
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    131
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    18
    Rep Power
    5
    how am i stupid ?
    Because i didn't CBA looking for a thread and instead asked for it on the forum ?
    it seemed really illogical the way i had to add it before i realised i could open those settings.
    After all its just another bot and this is a forum where you should be able to ask for things..
    Last edited by Xudam; 12-06-2013 at 06:54 AM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •