Results 1 to 8 of 8

Thread: Teamviewer and Tibia.

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Teamviewer and Tibia.

    Hello,

    I'm currently using Teamviewer while I bot to check my char from the office, and there is one issue but don't get me wrong its not with ibot but with Tibia itself.

    The problem is that when I'm not logged in via teamviewer the fps are constantly on 60 but when I log in via teamviewer my fps drop to 30-45. I don't know why I've tried changing settings but nothing seems to work, it's not about my CPU because it has 5-10% usage at most, any idea of how can I solve this? I would really appreciate it.

    Kind regards.

  2. #2
    Normal User blakw's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    www.blakw.com
    Posts
    817
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    345 Post(s)
    Reputation
    462
    Rep Power
    10
    Try using LogMeIn instead.


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Darashia Lions Rock
    Oramond Seacrest Serpents X1

    For a better iBot!

    (◣_◢)

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    It's way worse because it changes resolution and the size of the client which closes backpacks.

    I'd really prefer to stick with Teamviewer but if you suggest another good remote desktop software I could take a look on it.

    Regards.

  4. #4
    Premium User Eldar's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Poland
    Posts
    1,335
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    62 Post(s)
    Reputation
    159
    Rep Power
    7
    You using DirectX5, DirectX9 or OpenGL?

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    DirectX9.

    Regards.

  6. #6
    Normal User Orexx's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    592
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    64
    Rep Power
    6
    Are you wanting to just monitor your character, or are you wanting to be able to interact with your character via smartphone or a PC remotely?

  7. #7
    Normal User
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    3
    Try using a RHUB remote support server.

  8. #8
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    For my own experience, set the default quality to "priorize speed", and also set to highest resolution. That works for me, but ye, don't expect your fps to dont go down because viewer consumes a lot of resources.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •