Results 1 to 4 of 4

Thread: Ibot "no client"

  1. #1
    Premium User
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4

    Ibot "no client"

    i open ibot, open tibia, login.. and mu tibia ibot dont search client.. "no client"

    Help

  2. #2
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    Go Options > Find Client and make sure you run it as an administrator

  3. #3
    iBot User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    319
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    12 Post(s)
    Reputation
    33
    Rep Power
    5
    If u cant check if u have the netframework 2.5+sp2 ... "if u are in Xp" I think windows 7 have it...

  4. #4
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by adra0378 View Post
    If u cant check if u have the netframework 2.5+sp2 ... "if u are in Xp" I think windows 7 have it...
    What? No.

    You need .net 4.0

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •