Results 1 to 6 of 6

Thread: Problem with open backpack

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Problem with open backpack

    Hello i have problem with my action to open backpacks.

    It open good all backpack Main Backpack in new window LootBp and in new window CashBp and when action end it close all backpack and start one again do that and again and again.

    PHP Code:

    while windowcount() < do

    setlooting("no")
    wait(300,400)
    settargeting("no")
    wait(300,400)
    setcavebot("no")
    wait(300,400)
    pausewalking(10000
    wait(400700)
    setsettings("Settings\\Cavebot\\Settings\\OpenNextBp""no")
    wait(400700)
    closewindows()
    wait(400700)
    openitem(MainBp'back')
    wait(400700)
    resizewindows() 
    openitem(LootBp0true)
    wait(400700)
    resizewindows() 
    openitem(CashBp0true)
    end 
    Last edited by client8; 05-29-2012 at 09:58 AM.

  2. #2
    iBot User
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    85
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    PHP Code:
    while windowcount() < do

    setlooting("no")
    wait(300,400)
    settargeting("no")
    wait(300,400)
    setcavebot("no")
    wait(300,400)
    pausewalking(10000
    wait(400700)
    setsettings("Settings\\Cavebot\\Settings\\OpenNextBp""no")
    wait(400700)
    closewindows()
    wait(400700)
    openitem(MainBp'back')
    wait(400700)
    resizewindows() 
    wait(400700)
    openitem(LootBpMainBptrue)
    wait(400700)
    resizewindows() 
    wait(400700)
    openitem(CashBpMainBptrue)
    wait(400700)
    resizewindows()
    wait(400700)
    setsettings("Settings\\Cavebot\\Settings\\OpenNextBp""yes")
    wait(400700)
    setlooting("yes")
    wait(300,400)
    settargeting("yes")
    wait(300,400)
    setcavebot("yes")
    end 
    Last edited by cabocao; 05-30-2012 at 11:23 PM.
    █ Tibia IBot ~ cabocao (Scripter: Silkster Scripts)
    █ Loja Virtual + Web Site da Silkster Scripts (Em Breve)
    █ Duvidas? Pergunte aqui no forum ou me envie uma Private Message.
    █ Tópico de scripts free

  3. #3
    iBot User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Ok thx

    i got another problem

    this don't work

    PHP Code:
    it itemcount(LootBpMainBp) < 1
    then
    gotolabel
    ("End")
    end 
    i try this but don't work also

    PHP Code:
    it itemcount(LootBpMainBp) < 1
    then
    gotolabel
    ("End")
    end 
    Can sombyd tell me why ?

  4. #4
    Normal User Dogma's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Dolera
    Posts
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by client8 View Post
    Ok thx

    i got another problem

    this don't work

    PHP Code:
    it itemcount(LootBpMainBp) < 1
    then
    gotolabel
    ("End")
    end 
    i try this but don't work also

    PHP Code:
    it itemcount(LootBpMainBp) < 1
    then
    gotolabel
    ("End")
    end 
    Can sombyd tell me why ?

    I am wondering what the purpose of this action is... Itemcount() is an integer value for how many of the item you have, you don't use it for your bps. Are you trying to end your hunt if you have no bps open, or what?

    --------Official Threads--------
    Free Scripts
    Paid Scripts
    ~ Private Message ~
    MSN ~ meredithjm13@hotmail.com

  5. #5
    iBot User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by Dogma View Post
    I am wondering what the purpose of this action is... Itemcount() is an integer value for how many of the item you have, you don't use it for your bps. Are you trying to end your hunt if you have no bps open, or what?
    Lol simple i wrote "it" instead of "if"

    and this action was for opening backpack
    PHP Code:

    while windowcount() < or itemcount(LootBpMainBp) < do

    setlooting("no")
    wait(300,400)
    settargeting("no")
    wait(300,400)
    setcavebot("no")
    wait(300,400)
    pausewalking(10000
    wait(400700)
    setsettings("Settings\\Cavebot\\Settings\\OpenNextBp""no")
    wait(400700)
    closewindows()
    wait(400700)
    openitem(MainBp'back')
    wait(400700)
    resizewindows() 
    openitem(SupplyBpMainBptrue)
    wait(400700)
    resizewindows() 
    openitem(LootBpMainBptrue)
    wait(400700)
    resizewindows() 
    openitem(CashBpMainBptrue)
    wait(400700)
    setsettings("Settings\\Cavebot\\Settings\\OpenNextBp""yes")
    settargeting("yes")
    wait(300,400)
    setlooting("yes")
    wait(300,400)
    setcavebot("yes")
    wait(300,400)
    end 
    close this thread
    Last edited by client8; 06-01-2012 at 07:39 AM.

  6. #6
    Banned
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    United Kingdom
    Posts
    102
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    Nevermind..
    Last edited by iBoteR VisioN; 06-01-2012 at 07:46 AM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •