Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Items ID and refiller.

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    87
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    10 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4

    Items ID and refiller.

    Hello
    I wanna know ids have stone skin amulet and might ring and how to set refiller to use this 2 items in pvp :P

  2. #2
    Normal User flygt's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    490
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    8 Post(s)
    Reputation
    20
    Rep Power
    5
    use ibot refiller option

    3081 - stone skin amulet
    3048 - might ring

    if you need more look this thred: http://www.tibiaibot.com/forum/showt...3-Item-ID-List
    Last edited by flygt; 12-17-2013 at 05:27 PM.

  3. #3
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    itemid("Stone Skin Amulet")
    itemid("Might Ring")

    Rings have a different ID when being worn.

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    87
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    10 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by pink_panther View Post
    itemid("Stone Skin Amulet")
    itemid("Might Ring")

    Rings have a different ID when being worn.
    I cant wrote in itemrefiller I only use numbers. When I set stone skin amulet bot dont change amulets;/ I use in condition : no amulet.
    Last edited by kizvo; 12-17-2013 at 07:18 PM.

  5. #5
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by kizvo View Post
    I cant wrote in itemrefiller I only use numbers. When I set stone skin amulet bot dont change amulets;/ I use in condition : no amulet.
    npcsay(itemid("Stone Skin Amulet"))
    npcsay(itemid("might ring"))

    thats another way to do it.


    Or.. What it do is..


    setsettings("Settings\\Refiller\\Rules\\EquipRing\\ID", itemID("Might ring"))

    This path might be wrong, im just writing it for memory, but it works. I use it for my RP scritps to update the refiller for people using bolts/spears ect.
    You can also use my hud. Put the item on the depo, then point the mouse at it, and it will show you the Item ID of whatever the mouse is pointing at.
    Last edited by pink_panther; 12-17-2013 at 09:13 PM.

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    87
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    10 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by pink_panther View Post
    npcsay(itemid("Stone Skin Amulet"))
    npcsay(itemid("might ring"))

    thats another way to do it.



    Or.. What it do is..


    setsettings("Settings\\Refiller\\Rules\\EquipRing\\ID", itemID("Might ring"))

    This path might be wrong, im just writing it for memory, but it works. I use it for my RP scritps to update the refiller for people using bolts/spears ect.
    You can also use my hud. Put the item on the depo, then point the mouse at it, and it will show you the Item ID of whatever the mouse is pointing at.
    okay, I very new in bot settings etc. Where I can find: setsettings etc.?
    When I use refiller for SSA bot dont equip it. ;/

  7. #7
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by kizvo View Post
    okay, I very new in bot settings etc. Where I can find: setsettings etc.?
    When I use refiller for SSA bot dont equip it. ;/
    There is an option under Options to copy the path.

    If its not equiping you need to make sure the conditions are correct.

  8. #8
    Normal User
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    87
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    10 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    Okay, I get that path: Settings\\Refiller\\Rules\\EquipRing how to change it and save it? condition are good, dont work with id SSA ;/

  9. #9
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    setsettings("Settings\\Refiller\\Rules\\EquipRing\\ItemRefiller", itemid("might ring"))
    Last edited by pink_panther; 12-19-2013 at 06:47 PM.

  10. #10
    Normal User
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    Refill rings not running too ;/

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •