Results 1 to 10 of 10

Thread: How to disable 'Browse field'?

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    4

    Angry How to disable 'Browse field'?

    Yol!

    I need to disable the 'browse field' option, cuz i've got opened 4 bot bps and deadbody - it's max (with battle window) windows which can be opened in the same time. When bot uses 'browse flies' which window is like 25% larger than simple deadbody one of my bps is closing..

    Can some1 help me out?

  2. #2
    iScripter Eli's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3,764
    Mentioned
    492 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    956 Post(s)
    Reputation
    586
    Rep Power
    10

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    4
    Ye, I've heard about it and I don't really like it. Maybe there is some function to keep bps minimalized? Correct word for my meaning? ;d

  4. #4
    Focus Group bofing's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Poland
    Posts
    664
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    52 Post(s)
    Reputation
    95
    Rep Power
    6
    Quote Originally Posted by kostek123 View Post
    Ye, I've heard about it and I don't really like it. Maybe there is some function to keep bps minimalized? Correct word for my meaning? ;d
    what about moving your windows bar to vertical?

  5. #5
    Normal User AcidAlchamy's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    The Labratory
    Posts
    749
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    10 Post(s)
    Reputation
    180
    Rep Power
    7
    make a minimize action?
    set delay to 100 - 1500
    or i believe it'll minimize backpack before dropping loot into it.
    PHP Code:
    minimizewindows(MainBP)
    minimizewindows(GoldBP)
    minimizewindows(LootBP
    or try this?
    same spam rate. will make all windows as small as possible.
    PHP Code:
    resizewindows() 

    Follow my Activity on Facebook?
    https://www.facebook.com/AcidAlchamyPage
    Download iBot : iBot v2.3.6 - Released
    My Free Scripts :
    ★Free Scripts★ By Acid Alchamy
    Acid Alchamy Updates :
    Updates About Acid Alchamy
    All Scripts by Acid Alchamy :
    All My Posted Scripts
    Latest Thread by Acid Alchamy:
    [Tutorial] Sellers - Avoid Getting Scammed

    +Rep Everyone That Helps You, I'll ALWAYS Return A +Rep.





  6. #6
    Normal User AcidAlchamy's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    The Labratory
    Posts
    749
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    10 Post(s)
    Reputation
    180
    Rep Power
    7
    Quote Originally Posted by bofing View Post
    what about moving your windows bar to vertical?
    Veritcal?

    Follow my Activity on Facebook?
    https://www.facebook.com/AcidAlchamyPage
    Download iBot : iBot v2.3.6 - Released
    My Free Scripts :
    ★Free Scripts★ By Acid Alchamy
    Acid Alchamy Updates :
    Updates About Acid Alchamy
    All Scripts by Acid Alchamy :
    All My Posted Scripts
    Latest Thread by Acid Alchamy:
    [Tutorial] Sellers - Avoid Getting Scammed

    +Rep Everyone That Helps You, I'll ALWAYS Return A +Rep.





  7. #7
    Normal User
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    4
    Eh.. Im not sure if u want to troll me or what, but trick with windows bar helped ;d

  8. #8
    Focus Group bofing's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Poland
    Posts
    664
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    52 Post(s)
    Reputation
    95
    Rep Power
    6
    Quote Originally Posted by kostek123 View Post
    Eh.. Im not sure if u want to troll me or what, but trick with windows bar helped ;d
    nope, didn't try to troll you o0 good it's working

  9. #9
    Normal User AcidAlchamy's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    The Labratory
    Posts
    749
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    10 Post(s)
    Reputation
    180
    Rep Power
    7
    BlakW's solution, probably the best one.

    http://www.tibiaibot.com/forum/showt...ll=1#post24622

    'infinite screen'

    Follow my Activity on Facebook?
    https://www.facebook.com/AcidAlchamyPage
    Download iBot : iBot v2.3.6 - Released
    My Free Scripts :
    ★Free Scripts★ By Acid Alchamy
    Acid Alchamy Updates :
    Updates About Acid Alchamy
    All Scripts by Acid Alchamy :
    All My Posted Scripts
    Latest Thread by Acid Alchamy:
    [Tutorial] Sellers - Avoid Getting Scammed

    +Rep Everyone That Helps You, I'll ALWAYS Return A +Rep.





  10. #10
    Normal User
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by bofing View Post
    nope, didn't try to troll you o0 good it's working
    Thank you very much now it's working good, on version R06.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •