Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Help, how many mc i can run with this configuration?

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    57
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Help, how many mc i can run with this configuration?

    MOBO: ASUS H81M-C
    Ram: 4gb ddr3 corsair
    AC: Strike x 600w
    Processor: Intel Core i5-4430 3.0Ghz, 6MB
    hard drive: ssd 120gb
    graphics: GeForce GTX 550TI 1024MB (1GB) 192Bit GDDR5

    I'm buying a few and wanted to know +/- how many will work.

    thxx for the help

  2. #2
    iBot User charlesc's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    USA
    Posts
    169
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    Reputation
    22
    Rep Power
    5
    I noticed that someone here had some config.. ran at least 9 clients. don't "" me on this tho! I'm still in old ages of running 1 client at a time!

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    57
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Bump!

    thx for the help bro

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    1,792
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    76 Post(s)
    Reputation
    191
    Rep Power
    0
    You have to try it by yourself. When you've got time and you're sitting next to the computer run 5 mc and one more, one more ofc all time you have to check your cpu/ram usage. Ofc number of runned mc depends of script type (profs/how many actions you've got etc...).
    In my opinion you can run 10mc+
    Last edited by ampegox; 12-26-2013 at 05:02 PM.

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    57
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Bump

  6. #6
    Focus Group Gryllz's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Dubai
    Posts
    3,481
    Mentioned
    89 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    236 Post(s)
    Reputation
    342
    Rep Power
    10
    Depends on scripts you gonna use.

  7. #7
    iBot User J.Dre's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    108
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    13 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5
    Lower all of the settings in the client and you should be able to run at least 6, maybe 8.

  8. #8
    Normal User Facppf's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Brazil
    Posts
    1,429
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    220 Post(s)
    Reputation
    236
    Rep Power
    9
    My notebook has half of your configuration and I can run up to 4 MC's... I think you'll be able to run more than 6 MC's smoothly!
    ~•~ Proud Ex-Moderator of iBot. -

  9. #9
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,364
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    127
    Rep Power
    0
    Lower fps on each client aswell, like 20~
    Last edited by BUgWT; 01-05-2014 at 04:52 AM.

  10. #10
    Normal User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    57
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    o.0

    20 = fps or mc's?

    thxx all for the help

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •