Results 1 to 4 of 4

Thread: Actions don't work

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    3

    Actions don't work

    Any action in ibot doesn't work? WTF?

    Yesterday all was ok.

    Windows 7
    Running tibia as admin
    Running bot as admin
    Net framework 4 installed

  2. #2
    Normal User RafiXWPT's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    (Poland) http://rafixwptscripts.com
    Posts
    1,602
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    128 Post(s)
    Reputation
    128
    Rep Power
    9
    try to reinstall IBot, .NET Framework maybe (u can try to install .NET 4.5)

  3. #3
    Premium User Eldar's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Poland
    Posts
    1,335
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    62 Post(s)
    Reputation
    159
    Rep Power
    7
    Maybe paste here your action

  4. #4
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    Restart your computer.

    Check your debug log.

    All actions could break if you have an error in the setup action

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •