Results 1 to 8 of 8

Thread: Action to drop loot in X Sqm

  1. #1
    Normal User jNo The Best's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    161
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    9 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Action to drop loot in X Sqm

    I need a loot that plays in a certain place, I used one here is more rubbish, anyone has? I'm using it right at the waypoint, I create an Action and the code put this right?

  2. #2
    Normal User RafiXWPT's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    (Poland) http://rafixwptscripts.com
    Posts
    1,602
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    128 Post(s)
    Reputation
    128
    Rep Power
    9
    Dude, learn english or use better translator please.

  3. #3
    zami84's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    316
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    48
    Rep Power
    5
    dropitems("gold coin")

  4. #4
    Normal User jNo The Best's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    161
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    9 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by RafiXWPT View Post
    Dude, learn english or use better translator please.
    I used the translator and I also think you ta here to answer questions related to the bot, and not to my English is not Buster

  5. #5
    Normal User jNo The Best's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    161
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    9 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by zami84 View Post
    dropitems("gold coin")
    Not for playing on the floor when it comes in action the bot pro code skips the next stand
    :/

  6. #6
    zami84's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    316
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    48
    Rep Power
    5
    From what country you are?

  7. #7
    Normal User blakw's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    www.blakw.com
    Posts
    815
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    345 Post(s)
    Reputation
    462
    Rep Power
    10
    Try that:

    Lua Code:
     
    --Items to drop:
    local itemsToDrop = {"gold coin", "sword"}
     
    --Position to drop:
    local positionToDrop = ground(11111, 22222, 3)
     
    for i = 0, #itemsToDrop
    do
        moveitems(itemsToDrop[i], "all", positionToDrop)
        wait(300, 600)
    end


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Darashia Lions Rock
    Oramond Seacrest Serpents X1

    For a better iBot!

    (◣_◢)

  8. #8
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by jNo The Best View Post
    I used the translator and I also think you ta here to answer questions related to the bot, and not to my English is not Buster
    Then go post it the br section.

    We are a community, not your personal slaves.

    You didnt even show us the code you're using.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •