Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Massive problem with iBot.

  1. #1
    Normal User fermonos's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    England, Libera
    Posts
    68
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Massive problem with iBot.

    I've used iBot since the 26th of May now, everything has ran smoothly. As any other day I opened up tibia, tried to open up iBot and it wouldn't connect to my client. I come to the forums to see if there has been a update or something. Nope, all I got for a few hours was this.

    Oops! Google Chrome could not find www.tibiaibot.com
    Suggestions:
    Search on Google:

    I then thought I'll wait it out a few hours maybe it's just an error. After a few hours I got bored, tried entering the site via a proxy and wow, it works? What's going on have I been IP banned or something? I really don't know what's going on. I've barely used the bot what I've paid for and already after 4 days I'm unable to use it. I haven't changed ANY settings in my fire wall settings. I haven't done anything since I last used the bot apart from sleep.




    Other details

    I have tried opening iBot with the proxy ruining (It covers my full IP not just my browser). iBot seems to go into not responding mode and then, I have to go into task manager to close it down.

    Deleted version v1_0_1 and downloaded v1_0_2. I got the exact same problem.

    I'm from the UK, England.

    Proxy I use is from-
    Region: California
    Country: United States

    I'd really like some feedback so I can sort this out, as well a refund for the amount of days I've not been able to access the bot I paid.

    Last edited by fermonos; 05-30-2012 at 01:21 PM.

  2. #2
    Normal User Souls's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    104
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Try clean your cookies, and try again
    + REP if I help!

  3. #3
    Normal User fermonos's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    England, Libera
    Posts
    68
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    To put the as politely as I can. The bot is also not working. NOT JUST THE WEBSITE. Pretty damn sure that cookies have nothing to do with the problem at hand.

  4. #4
    Normal User Moe's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Halifax, Canada
    Posts
    491
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    Reputation
    90
    Rep Power
    5
    Have you tried restarting your computer?

    -Moe

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    150
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    9
    Rep Power
    0
    I have this problem 10 hr ago, trying connect more than 2h....

  6. #6
    Banned
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Poland !
    Posts
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    2
    Rep Power
    0
    This is a problem that affects many users on my forum, people also complain of this problem, we are left to wait

  7. #7
    Normal User fermonos's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    England, Libera
    Posts
    68
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Fixed it all now, I can understand the forum not working but why didn't my bot work for almost two days? Will I get them two days back? Lol didn't think so.

  8. #8
    Normal User blakw's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    www.blakw.com
    Posts
    815
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    344 Post(s)
    Reputation
    462
    Rep Power
    10
    There was some server changes. I had the same problem but it is fine now.


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Darashia Lions Rock
    Oramond Seacrest Serpents X1

    For a better iBot!

    (◣_◢)

  9. #9
    Normal User SuNe^'s Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    67
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    14
    Rep Power
    5
    start menu > run > Cmd > ipconfig /flushdns

  10. #10
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    my ibot is not finding my tibia client, and alot of ppl have the same problem lol

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •