Results 1 to 6 of 6

Thread: windows 8?

  1. #1
    Banned
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    76
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    9
    Rep Power
    0

    windows 8?

    Will ibot run on windows 8?

  2. #2
    Normal User RafiXWPT's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    (Poland) http://rafixwptscripts.com
    Posts
    1,602
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    128 Post(s)
    Reputation
    128
    Rep Power
    9
    yes, a lot of users using Windows 8 with IBot

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    76
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    9
    Rep Power
    0
    Thank you for quick reply

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    0
    i am using now bot on win8 everything is ok , if u have some question pm me

  5. #5
    iBot User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    249
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    7 Post(s)
    Reputation
    41
    Rep Power
    5
    when you run the launcher for first time it will probably give you a pop up msg saying blah blah blah just click more and then click run anyways, happens with each new version but only needs done once per version

  6. #6
    iBot User
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    28
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    14
    Rep Power
    5
    i use in win 8, hot have problem for me !

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •