Results 1 to 4 of 4

Thread: Cant change PC on my ibot, help please..

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    6 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    3

    Cant change PC on my ibot, help please..

    Hello,

    As the topic says I cant change
    PC (same ip/house) on my ibot
    and the text "Hardware ID change.
    You will be unable to change in 2 days"
    appears.. Why? I just wanna keep going
    for new levels but now I cant even
    use it.. Useless.

    Ty
    Last edited by Eli; 01-14-2014 at 05:20 PM.

  2. #2
    Focus Group Targets's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    PoA - Brazil
    Posts
    456
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    48 Post(s)
    Reputation
    109
    Rep Power
    5
    yes, you can change the ibot PC every 7 days, if u change, u need wait 7 days to change again



  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    6 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    3
    Thanks alot

  4. #4
    Normal User blakw's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    www.blakw.com
    Posts
    817
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    345 Post(s)
    Reputation
    462
    Rep Power
    10
    Or you can instantly reset it here: http://tibiaibot.com/contact/reset-hardware-id.php


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Darashia Lions Rock
    Oramond Seacrest Serpents X1

    For a better iBot!

    (◣_◢)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •