Results 1 to 4 of 4

Thread: Monitor my hunt, wont pop up.

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    131
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    18
    Rep Power
    5

    Monitor my hunt, wont pop up.

    Can't get it to work properly.

    i set everything to true but it wont show up on my screen.

  2. #2
    Focus Group Gryllz's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Dubai
    Posts
    3,482
    Mentioned
    89 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    236 Post(s)
    Reputation
    342
    Rep Power
    10
    Got Sirmate Library in iBot>library?

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    131
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    18
    Rep Power
    5
    i just deleted Sirmate Library since its added into the bot now ?
    When i downloaded Ibot it was already in the Ibot folder, do i need it in the library folder aswell ?

    Also, when i add Sirmate Library, should i delete the old one "Standard.lua" ?
    Last edited by Xudam; 01-21-2014 at 07:51 AM.

  4. #4
    Focus Group Gryllz's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Dubai
    Posts
    3,482
    Mentioned
    89 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    236 Post(s)
    Reputation
    342
    Rep Power
    10
    No, no, no.

    You have to simply move sirmate's library from THE MAIN folder to folder LIBRARY. DO NOT delete standard.lua.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •