Results 1 to 7 of 7

Thread: Problem with backpacks

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4

    Question Problem with backpacks

    Hello.

    I've got problem with opening backpacks. When I'm AFK and my monitor is off and Tibia minimalized bot sometimes stack on opening backpacks (for example after buying pots before going back to exp). It's also from time to time when i use computer and Tibia is minimalized, but much more rarely. What's more, when i turn on my monitor and open Tibia window it starts to work perfectly! How can I solve it?

    1. I do use Ibot as an administrator
    2. I do use Sirmate's library
    3. I don't have marks on minimap
    4. I'm usually using that script:
    Code:
    closewindows()
    wait(600,1200)
    openitem(MainBP, "back")
    wait(600,1200)
    wait(600,1200)
    openitem(LootBP, MainBP, true)
    wait(600,1200)
    resizewindows()
    wait(600,1200)
    openitem(GoldBP, MainBP, true)
    wait(600,1200)
    resizewindows()
    wait(1000,1300)
    Thanks!

  2. #2
    iBot User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    805
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    38 Post(s)
    Reputation
    180
    Rep Power
    7
    I solved it years ago by not using "Open in new window". Im always minimize Tibia and never get stuck.

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    How can I do it? I don't know Ibot well ^^
    Last edited by ambrodon; 01-25-2014 at 04:53 PM.

  4. #4
    iBot User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    805
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    38 Post(s)
    Reputation
    180
    Rep Power
    7
    PHP Code:
    closewindows()
    wait(600,1200)
    openitem(MainBP"back")
    wait(600,1200)
    openitem(LootBPMainBP)
    wait(600,1200)
    resizewindows()
    wait(600,1200)
    openitem(MainBP"back")
    wait(600,1200)
    openitem(GoldBPMainBP)
    wait(600,1200)
    resizewindows()
    wait(600,1200)
    openitem(MainBP"back")
    wait(600,1200
    But your order of bps is changed now, so if your script using loot destination as "00", "01" etc you have to change it
    in this action LootBP == 00, GoldBP == 01, MainBP == 02

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    So I just have to copy that to my scripts and change destinations in looting right?

  6. #6
    iBot User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    805
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    38 Post(s)
    Reputation
    180
    Rep Power
    7
    yes, should work

  7. #7
    Normal User
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    Okey, thank you very much!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •