Results 1 to 7 of 7

Thread: Using the computer whilst botting ?

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    131
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    18
    Rep Power
    5

    Using the computer whilst botting ?

    I can see that even if i have my Tibia minimized the mouse still moves alittle,
    Is there any way i can like throw out my soft boots, or if im using dice bot that i'd throw out a 100 stack of CCs etc even if i havnt got tibia focused ?
    Lets say im browsing internet, and im clicking on a link when the bot is splits the cash, is there any way for it to be thrown out ?

    Can i use my computer as i'd like without being worried that its going to lose all my cash by something i do when tibia is minimized? xD
    Last edited by Xudam; 01-28-2014 at 05:35 PM.

  2. #2
    Normal User blakw's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    www.blakw.com
    Posts
    817
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    345 Post(s)
    Reputation
    462
    Rep Power
    10
    Since iBot simulate keyboard and mouse that can happen but its very unlikely.


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Darashia Lions Rock
    Oramond Seacrest Serpents X1

    For a better iBot!

    (◣_◢)

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    131
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    18
    Rep Power
    5
    i heard that a new "remade" ibot is coming out, will that have the same features or will it send packages ?

  4. #4
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    Send packages?

    What are you talking about

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    131
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    18
    Rep Power
    5
    send packages like X-eno or Bbot

  6. #6
    iBot User debugerror's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Australia
    Posts
    97
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    6 Post(s)
    Reputation
    20
    Rep Power
    5
    no its simulates keyboard and mouse actions

    its not true, hence why you need to make hotkeys or it will type out the spell your trying to cast



    and if i wouldn't suggest minimizing the tibia client either, it bugs out
    Last edited by debugerror; 01-29-2014 at 06:17 AM.

  7. #7
    Normal User
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    131
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    18
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by debugerror View Post
    no its simulates keyboard and mouse actions

    its not true, hence why you need to make hotkeys or it will type out the spell your trying to cast

    and if i wouldn't suggest minimizing the tibia client either, it bugs out
    It works for me with minimize.

    Also, if im botting 3 accounts at once will that work ?
    2 dicers and 1 cavebot.
    Let's say my cavebot is trying to throw out vials whilst my other char is splitting crystal coins, if the bot that throws out vials taps enter to drop the vials could that "enter tap" also throw out all CCs at the same time when the other bot is trying to split CC's ?
    If throwing out vials and splitting CC's are done simultaneously.
    Last edited by Xudam; 01-29-2014 at 08:14 AM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •