Results 1 to 7 of 7

Thread: Downloading updates

  1. #1
    Normal User kvnwpts's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    97
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Downloading updates

    Hello.

    I've searched without answer..

    My question is when you release an update and download the new iBot version you get the whole folder, should you delete the current one and replace or what? If you do that you loose your scripts and if you have sirmates you have to copy it into there again?

  2. #2
    Normal User MrLovely's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    PROland
    Posts
    249
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    10 Post(s)
    Reputation
    50
    Rep Power
    5
    When you download new iBot version from forum it's just basic. You have empty 'scripts' folder there, so you need to copy your scripts to this folder.

    The same with libraries, you copy for example Sirmate library to 'library' folder.
    Last edited by MrLovely; 01-30-2014 at 09:34 PM.

  3. #3
    Normal User kvnwpts's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    97
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Ah, so everytime I download a new version I have to do that? Copy my scripts/libraries into the new version and after that just delete the older version?
    Quote Originally Posted by MrLovely View Post
    When you download new iBot version from forum it's just basic. You have empty 'scripts' folder there, so you need to copy your scripts to this folder.

    The same with libraries, you copy for example Sirmate library to 'library' folder.

  4. #4
    Normal User MrLovely's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    PROland
    Posts
    249
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    10 Post(s)
    Reputation
    50
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by kvnwpts View Post
    Ah, so everytime I download a new version I have to do that? Copy my scripts/libraries into the new version and after that just delete the older version?
    Yes, I do so. It's not very difficult and time consuming.

  5. #5
    Normal User kvnwpts's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    97
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    No, I was just wondering if I was doing it right
    Quote Originally Posted by MrLovely View Post
    Yes, I do so. It's not very difficult and time consuming.

  6. #6
    iBot User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    805
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    38 Post(s)
    Reputation
    180
    Rep Power
    7
    never copy standard lib,just sirmate or others

  7. #7
    Normal User kvnwpts's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    97
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Oh thank you, I would actually do that if you didnt say it.
    Quote Originally Posted by shanp View Post
    never copy standard lib,just sirmate or others

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •