Results 1 to 10 of 10

Thread: Change gold on NPC

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    121
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    17 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Change gold on NPC

    Im leveling some rookstayer in troll cave, is it possible to the bot go to the banker, see how many gold coins it got and say:
    Hi
    Change Gold
    X
    Yes

  2. #2
    iBot User walukasz's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Poland
    Posts
    312
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    25 Post(s)
    Reputation
    67
    Rep Power
    5
    yes it is possible, it is eaven easy if you have all your gold visible.

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    121
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    17 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    It would decrease my exp but what about leave hnt with ike 1.8k, and go there..
    Can you say me the action pls?

  4. #4

    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    74
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    7 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    5
    Not sure if this will work with the /100 but I think so

    say('hi')
    npcsay('change gold')
    npcsay(itemcount('gold coin')/100)
    npcsay('yes')
    end
    Last edited by juden; 02-19-2014 at 12:54 PM.

  5. #5
    iBot User walukasz's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Poland
    Posts
    312
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    25 Post(s)
    Reputation
    67
    Rep Power
    5
    npcsay(itemcount('gold coin')/100)
    should be
    npcsay(math.floor(itemcount('gold coin')/100))

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    121
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    17 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Ok, how does this works?
    I need to do lke i said?leave the nhunt with 1900 and go to the npc?

  7. #7
    iBot User walukasz's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Poland
    Posts
    312
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    25 Post(s)
    Reputation
    67
    Rep Power
    5
    yes, it will only change gold that is visible. You could also just predict how much gold you can loot during hunt and if it's for example over 6k, make bot say change gold 60 and then say few times change gold 1 to make sure you changed all your gold. Other solution can be setting gold on hotkey, making bot use this hotkey and check servercountitem of gold

  8. #8
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    121
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    17 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    My first plan was to put the gold coin in a hotkey and the bot uses it and see how much and do exactly what you said. I don't think i can put the medium gold cuz i bot like alot of characters and changing it would just be terrific.

  9. #9
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    121
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    17 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Someone?

  10. #10
    iBot User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    805
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    38 Post(s)
    Reputation
    180
    Rep Power
    7
    but what are you looking for cause I didnt get it lol

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •