Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: how many tibia

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    6 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    3

    how many tibia

    Hello guys! I want ask you, how many Tibias my computer can hold. Specs:
    AMX FX(tm) 6100 SIX-CORE 3.3GHZ
    8GB RAM
    NVIDIA GeForce GTX 650

    I DON'T USE HUD

  2. #2
    iBot User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    805
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    38 Post(s)
    Reputation
    180
    Rep Power
    7
    40 max with 10 fps and simply scripts

  3. #3
    iBot User
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    6 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    3
    Thank you

  4. #4
    Normal User Adnan's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    640
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    151 Post(s)
    Reputation
    21
    Rep Power
    4
    In my opinion its max 25mc, and if you dont bot at hard scripts, if yes maybe 20~~.

  5. #5
    Focus Group Gryllz's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Dubai
    Posts
    3,480
    Mentioned
    89 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    236 Post(s)
    Reputation
    342
    Rep Power
    10
    30-40 max. 8gb ram is enough for 40 mcs(windows 7) and you would get about 100% gpu usage at 40 clients.

  6. #6
    iBot User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    805
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    38 Post(s)
    Reputation
    180
    Rep Power
    7
    Quote Originally Posted by Gryllz View Post
    and you would get about 100% gpu usage at 40 clients.
    nope if they will be minimized, nvidia works much better on tibia then radeon if tibia is minimized,
    On i7 I had almost 100% usage with radeon, changed for similar nvidia and have 30% with more clients runned (64mc on gts450 1gb)

  7. #7
    Focus Group Gryllz's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Dubai
    Posts
    3,480
    Mentioned
    89 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    236 Post(s)
    Reputation
    342
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by shanp View Post
    nope if they will be minimized, nvidia works much better on tibia then radeon if tibia is minimized,
    On i7 I had almost 100% usage with radeon, changed for similar nvidia and have 30% with more clients runned (64mc on gts450 1gb)
    Well, I tested 2 Nvidia's cards last week - Asus GTX640 1GB and Asus GTX660 2GB.

    Asus GTX640 1GB could handle only 40 mcs - 100% gpu usage.
    Asus GTX660 2GB was 2x better, 50 mcs - 50% gpu usage.

    GTX650 is similar to GTX640.

    Anyway my actual Gigabyte Radeon HD7850 2GB has the highest performance on my i7 2600k.


    P.S. Maximized clients, 10fps each.
    Last edited by Gryllz; 02-22-2014 at 03:04 PM.

  8. #8
    iBot User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    805
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    38 Post(s)
    Reputation
    180
    Rep Power
    7
    Quote Originally Posted by Gryllz View Post
    Well, I tested 2 Nvidia's cards last week - Asus GTX640 1GB and Asus GTX660 2GB.

    Asus GTX640 1GB could handle only 40 mcs - 100% gpu usage.
    Asus GTX660 2GB was 2x better, 50 mcs - 50% gpu usage.

    GTX650 is similar to GTX640.

    Anyway my actual Gigabyte Radeon HD7850 2GB has the highest performance on my i7 2600k.


    P.S. Maximized clients, 10fps each.
    so based on my and yours observation, nvidia is better for minimized, amd for maximized, simple

  9. #9
    Focus Group Gryllz's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Dubai
    Posts
    3,480
    Mentioned
    89 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    236 Post(s)
    Reputation
    342
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by shanp View Post
    so based on my and yours observation, nvidia is better for minimized, amd for maximized, simple
    I dont think so it matters if minimized or not. I am going to test more cards next week, amd and i7, minimized and maximized so Id post my experiences later.

  10. #10
    Normal User BrainStorm's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Do you minimize your clients?
    Cause in Safety Guidelines tell us to do not minimize it,
    so i think it doesnt matter right

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •