Results 1 to 7 of 7

Thread: Very critical problem when depositing

  1. #1
    Normal User jNo The Best's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    161
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    9 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Very critical problem when depositing

    No way my code puts the item, it does everything right when it comes to play in the backpack for the loot he opens it and does the action.

    If you do not understand English I explain again

    My SETUP:

    PHP Code:
    -- ALL CONFIGURATION --

    -- 
    Character SETUP:

    MainBP "Backpack"
    PotionsBP "red Backpack"
    LootBP "golden Backpack"
    GoldBP "yellow Backpack"

    -- Depot SETUP

    MainDPBP "Backpack"
    StackableDPBP "camouflage Backpack"
    LootDPBP "greey Backpack"

    -- Potions SETUP:

    MPname "Mana Potion"
    MPprice 50
    MPtobuy 
    50
    MPtoback 
    10

    HPname 
    "Health Potion"
    HPprice 45
    HPtobuy 
    30
    HPtoback 
    10

    -- Reffil SETUP:

    Captoback 20

    -- Labels
    My code for LABEL:

    PHP Code:
    local haveNextBP true 
      
    closewindows
    () 
    while(
    windowcount() < 2) do 
        
    closewindows() 
        
    wait(5001000
        
    openitem(MainBP'back')  
        
    wait(5001500
        
    resizewindows() 
        
    wait(5001000
        
    openitem(LootBPMainBPtrue)  
        
    wait(5001500
        
    resizewindows()     
        
    wait(5001000
    end 
    reachgrounditem
    ("depot"
    wait(1000,2000
    openitem("depot"
    wait(700,900
    openitem(3502"locker")  
    wait(700,900
    openitem(MainDPBP"depot chest"
    wait(700,900
      
    while(
    haveNextBP == true) do 
      
        
    depotdeposit(StackableDPBP'Pelvis Bone''Rotten Piece of Cloth''Ghoul Snack''Brown Piece of Cloth''Pile of Grave Earth''Half Digested Piece of Meat''Small Diamond''Small Flask of Eyedrops''Bonelord Eye''Flask of Embalming Fluid''Gauze Bandage''Silver Brooch''Black Pearl''Yellow Piece of Cloth''Geomancers Robe''Geomancers Staff''Small Sapphire''Iron Ore'
        
    wait(700,900
        
    depotdeposit(LootDPBP'Crystal Ring''Terra Rod''Bonelord Shield''Mini Mummy''Silver Amulet''Clerical Mace''Dwarven Ring''Terra Boots'
        
    wait(2000
      
        if(
    itemcount(LootBP,LootBP) > 0then 
            openitem
    (LootBPLootBP
            
    wait(700,900
        else 
            
    haveNextBP false 
        end 
    end 

  2. #2
    iBot User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    805
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    38 Post(s)
    Reputation
    180
    Rep Power
    7
    it moves stackable correct? you got simple misstake in setup with double 'e' in this line:

    Lua Code:
    LootDPBP = "greey Backpack"

  3. #3
    Normal User jNo The Best's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    161
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    9 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Look, it was my mistake, thank you for telling, more the problem persists, the problem is the action that the character does, he opens the MainBPDP after the play instead of the item, it opens the BP containing inside thus misses the action

  4. #4
    iBot User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    805
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    38 Post(s)
    Reputation
    180
    Rep Power
    7
    probably you need only 19 bps in maindpbp, if you have 20 and option to open next bp is enabled then it will open bp inside

  5. #5
    Normal User jNo The Best's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    161
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    9 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Dude, you're the best, that was it, the problem was opennextbp, was YES, only had some script that still worked the action, no more problem will be that you can make me an action when you get to the label disable opennextbp? and then turn to if cavebot enable

  6. #6
    iBot User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    805
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    38 Post(s)
    Reputation
    180
    Rep Power
    7
    Lua Code:
    setsettings("Settings\\CaveBot\\Settings\\OpenNextBp", "no")

  7. #7
    Normal User jNo The Best's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    161
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    9 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Thanks, solved, you're the best, I can not give you rep, I think the limit overflow, later i try to come back

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •