Results 1 to 7 of 7

Thread: Anti bot creatures still around or Tibia Bug?

  1. #1
    Banned
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Vengoth
    Posts
    493
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    60 Post(s)
    Reputation
    82
    Rep Power
    0

    Anti bot creatures still around or Tibia Bug?

    Today while I was botting on Crystal Golems on Gnomecity, I was attacking a Enraged Crystal Golem wich was not taking any damage by weapon and I couldn't shot Exori hur/ico, I coudn't take any screenshot because the monster name was exactly as others was, but every exori ico/hur the message "You can only use this on creatures" appeared, so, anyone had something like this?

  2. #2
    Normal User blakw's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    www.blakw.com
    Posts
    817
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    345 Post(s)
    Reputation
    462
    Rep Power
    10
    Its not a anti bot creature, its a targeting bug (tibia related or iBot related, we are not sure yet).


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Darashia Lions Rock
    Oramond Seacrest Serpents X1

    For a better iBot!

    (◣_◢)

  3. #3
    Moderator Drakke's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    1,898
    Mentioned
    216 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    390 Post(s)
    Reputation
    366
    Rep Power
    10
    Im pretty sure iBot cant make it "You can only use this on creatures" if you're actually targeting the monster, so I'd say its a Tibia issue

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Vengoth
    Posts
    493
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    60 Post(s)
    Reputation
    82
    Rep Power
    0
    yeah, so it's better to know its just a problem then, it's not a iBot problem, because I just closed imediatelly the bot and killed it manually, but before i pressed a lot of times to shot exori hur/ico and couldn't, then I killed him with exori/gran, also melee hits was not workin' just tought it was any antibot creature

  5. #5
    iScripter Eli's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3,764
    Mentioned
    492 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    956 Post(s)
    Reputation
    586
    Rep Power
    10
    Lua Code:
    if standtime > 60000 then
       stopatack()
    end


    Might help for now.

  6. #6
    Focus Group kamil123's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Poland
    Posts
    341
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    18 Post(s)
    Reputation
    106
    Rep Power
    6
    i had the same problem recently.

    Quote Originally Posted by Eli View Post
    Lua Code:
    if standtime > 60000 then
       stopatack()
    end


    Might help for now.
    so it's problem with the bot also. I remember this tibia client bug was already like some months ago. But then ibot automatically re-attacked target if it was targetted for too long.

  7. #7
    Normal User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    14
    Rep Power
    5
    thts true i got same and got deleted on 2 accounts on crystal golems

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •