Results 1 to 5 of 5

Thread: looting / corpse with listed items

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Question looting / corpse with listed items

    Sorry about that. Let me try again. The looting when set condition: corpses with listed items sometimes does not work here like 50%, and I don't know why. Anyway when I set to looting: all corpses or tarjeting corpses it always does work perfectly. Had this problem in many scripts. It beguns with the last update.

    thanks
    Last edited by okdi01; 03-18-2014 at 12:38 PM.

  2. #2
    Normal User blakw's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    www.blakw.com
    Posts
    820
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    345 Post(s)
    Reputation
    462
    Rep Power
    10
    Which condition isnt working?


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Darashia Lions Rock
    Oramond Seacrest Serpents X1

    For a better iBot!

    (◣_◢)

  3. #3
    iBot User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by blakw View Post
    Which condition isnt working?
    corpses with listed items



    Anyone?
    Last edited by okdi01; 03-18-2014 at 12:39 PM.

  4. #4
    Normal User korzeniowy's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    132
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    18
    Rep Power
    5
    Maybe set looting range to 99 and manipulate of open body time value?

  5. #5
    Focus Group tibiastore's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    1,756
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    32 Post(s)
    Reputation
    207
    Rep Power
    10
    checked and see it also, its not problem with looting range etc, from time to time after loading script with setting only listed items it won't loot mobs, after i reload script workig fine, so its like from time to time this setting not loading as it should, never see it with looting all or targeted mobs

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •