Results 1 to 9 of 9

Thread: Check being ignored and an alert sound

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4

    Check being ignored and an alert sound

    if it's < or even > it just go to "tohunt"


    Code:
    if itemcount(MPname) < MPtoback  then
    gotolabel ("bank")
        
    else
        gotolabel("tohunt") 
    end

    even tried
    Code:
    if itemcount(MPname) > MPtoback  then
    gotolabel ("bank")
        
    else
        gotolabel("tohunt") 
    end


    the alert sound was heard on this, why? it works perfectly
    Code:
    if itemcount(LootBP) > 1 then gotolabel("reopenbp") end
    Last edited by miquel011; 03-24-2014 at 07:18 PM.

  2. #2
    iScripter Eli's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3,764
    Mentioned
    492 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    956 Post(s)
    Reputation
    586
    Rep Power
    10
    Paste here your setup and wpts screenshot if possible

  3. #3
    iBot User
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    Im testing stuff so that counts with a depositer+check if any item is remaining in my lootbp, deposit gold/withdraw gold, buy pots and finally if it has less than MPtoback (used that just to check) go to bank again instead of tohunt







    -->Setup by Miquel011<---

    ------------------------------
    -- Backpack Setup ---
    ------------------------------
    MainBP = 'brocade Backpack' -- Main Backpack
    LootBP = 'grey Backpack' -- Loot backpack
    GoldBP = 'Purple Backpack' -- Gold packpack
    StackBP = 'golden Backpack' -- Loot backpack

    ------------------------------
    -- Depot Setup ---
    ------------------------------
    MainDPBP = 'camouflage Backpack' -- Main backpack inside dp
    StackDPBP = 'fur bag' -- Main backpack inside dp for stackable loot
    LootDPBP = 'beach Backpack' -- Main backpack inside dp for non-stackable loot
    ------------------------------
    -- Hunt Setup ---
    ------------------------------
    Captoback= 100 --How many capacity to back reffil?
    MPtoback = 50 -- How many potions to back reffil?
    HPtoback = 10 -- How many potions to back reffil?



    ------------------------------
    -- Potion Setup ---
    ------------------------------
    MPname = "Mana Potion" -- Name of mana potion.
    MPprice = 50 -- Price of mana potion to buy.
    MPtobuy = 4 -- How many mana potions to buy?
    HPname = "Great Health Potion" -- Name of health potion.
    HPprice = 190 -- Price of health potion to buy
    HPtobuy = 0 -- How many potions buy?


    Click image for larger version. 

Name:	waypoints.png 
Views:	4 
Size:	23.5 KB 
ID:	19365

  4. #4
    iBot User Canu13's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Barcelona
    Posts
    273
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    38 Post(s)
    Reputation
    39
    Rep Power
    5
    Check the capital letter on the bank action, that's why it's going to hunt always
    And about the alert maybe it was standtime alert, anyways if it just happened one time, just ignore it.

  5. #5
    iBot User
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Canu13 View Post
    Check the capital letter on the bank action, that's why it's going to hunt always
    And about the alert maybe it was standtime alert, anyways if it just happened one time, just ignore it.
    Code:
    if itemcount(MPname) < MPtoback  then
        gotolabel ("Bank")
        
    else
        gotolabel("tohunt") 
    end
    still the same
    Last edited by miquel011; 03-25-2014 at 06:58 AM.

  6. #6
    iBot User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    805
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    38 Post(s)
    Reputation
    180
    Rep Power
    7
    Lua Code:
    if itemcount(MPname) < MPtoback  then
        gotolabel ("Bank")
     
    else
        gotolabel("tohunt") 
    end


    to many '('

  7. #7
    iBot User
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    srry in this case i used another (, it's a wrong copy paste

  8. #8
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    Firstly, not sure if its the formatting, but there shouldnt be a space in gotolabel()

    if this doesnt work
    Lua Code:
    if itemcount(MPname) < MPtoback  then
        gotolabel("Bank")
     
    else
        gotolabel("tohunt") 
    end


    Then you're doing something else wrong

    Make sure:
    MPname and MPtoback are in your setup, these are case sensitive

    Make sure you labels are spelled correctly, they're also case sensitive

    Failing that, check your debug log ffs.

  9. #9
    iBot User
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    Solved. I just did it again.. idk why that happen anyways.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •