Results 1 to 7 of 7

Thread: @ Bot isn't buying Potions

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4

    @ Bot isn't buying Potions

    Hello everyone,

    First of all, I'm an experienced botter. Levelled already 10+ chars to 200+ using Ibot.

    On the last weeks my characters died more than 10 times. And everytime I saw the death SS there wasn't anyone and ALL potions were gone. Then I realised that the script suddenly stopped buying potions in a random refill at night (sometimes happened at MERIANA TORTOISES, sometimes on SVARGROND CULTS and sometimes on TAR PITS TOMB.) I used all these scripts for more than 1 year. checked every piece of them, changed the latencies, but the character still dies.

    Don't you guy think that, after changing the monsters name to check if people is botting, they can't change some other stuff like potions name or loot or anything like that?

    Regards!
    Oi, quer tc?

  2. #2
    Normal User blakw's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    www.blakw.com
    Posts
    817
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    345 Post(s)
    Reputation
    462
    Rep Power
    10
    Was there any debug errors after all those hours?


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Darashia Lions Rock
    Oramond Seacrest Serpents X1

    For a better iBot!

    (◣_◢)

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    Nop. This is why I found it bizarre.
    Oi, quer tc?

  4. #4
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    I'm skeptical.

    I think you've just setup wrong, or have your supply checks broken. or a bug in setup..

    Bugs in setup will cause all action to skip, so yeah... check your debug log again.

  5. #5
    iBot User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    6 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    My bot also disconnects righ before it buys potions, every single time and it doesn't disconnect anywhere else. ANyone have any ideas?

  6. #6
    Normal User blakw's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    www.blakw.com
    Posts
    817
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    345 Post(s)
    Reputation
    462
    Rep Power
    10
    Could you paste the buy potions action?


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Darashia Lions Rock
    Oramond Seacrest Serpents X1

    For a better iBot!

    (◣_◢)

  7. #7
    Normal User jaicob1891's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    62
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    15
    Rep Power
    5
    Easiest way to make it not happen is to add a "supply check" into your script so you don't go back and hunt unless you have new supplies

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •