Results 1 to 5 of 5

Thread: Drop item if cap is and monster drop is...

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4

    Drop item if cap is and monster drop is...

    How that would be? i was thinking on drop a plate armor if my cap is below 120 and monster loot is (unpack(PickUpItems))


    Code:
    local DropCap = 120
    local PickUpItems = {"knight legs", "knight armor"}
    if (cap < DropCap and ????=(unpack(PickUpItems)) then
    
    moveitem("plate armor","LootBP","ground",1)
    
    end
    idk that command, used search button already, just seen loot on x sqm

    edit: found that .lootmessage [int]: but idk how to use that, i should put the id of the item?
    Last edited by miquel011; 03-26-2014 at 08:09 AM.

  2. #2
    iBot User Canu13's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Barcelona
    Posts
    273
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    38 Post(s)
    Reputation
    39
    Rep Power
    5
    I don't underdestand exactly what's the second part of the action you want, if you just want to throw plate armors, why you want to get other items from ground??
    Btw, you're catalan right?

  3. #3
    iBot User
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Canu13 View Post
    I don't underdestand exactly what's the second part of the action you want, if you just want to throw plate armors, why you want to get other items from ground??
    Btw, you're catalan right?
    lets say for example, a giant spider drops a knight armor, and my cap is under 120, i just want to drop it if there is a loot like that

    I si, ho soc

  4. #4
    Focus Group Targets's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    PoA - Brazil
    Posts
    456
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    48 Post(s)
    Reputation
    109
    Rep Power
    5
    you can just add this check, if cap < X and just drop



  5. #5
    Normal User blakw's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    www.blakw.com
    Posts
    815
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    344 Post(s)
    Reputation
    462
    Rep Power
    10
    Lua Code:
     
    local dropCap = 120
     
    if cap <= 120
    then
        moveitems("plate armor", LootBP, ground(posx, posy, posz), 1)
    end


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Darashia Lions Rock
    Oramond Seacrest Serpents X1

    For a better iBot!

    (◣_◢)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •