Results 1 to 4 of 4

Thread: Resolution problem

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    3

    Resolution problem

    Ibot cavebot doesn't work when i'm in 1920x1080 resolution, the character doesn't move at all, to make it work i have to change tibia resolution using fullscreen or changing the resolution of my computer. There is a way to make cavebot work in 1920x1080 ?.

    Os Windows 8.1

  2. #2
    iBot User
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    brazilian lands
    Posts
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    8
    Rep Power
    0
    it works perfectly here on w7

  3. #3
    Normal User blakw's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    www.blakw.com
    Posts
    815
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    345 Post(s)
    Reputation
    462
    Rep Power
    10
    I have the same resolution and it works fine, make sure your tibia maps are fully explored and clean of marks.


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Darashia Lions Rock
    Oramond Seacrest Serpents X1

    For a better iBot!

    (◣_◢)

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    3
    Help please the bot heal me but it don't open the backpacks because of it the character don't move and get stuck, the hud works, is not problem of the script i use it in other computer and it works.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •