Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 24

Thread: Problem need help!

  1. #1

    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    37
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    Reputation
    9
    Rep Power
    0

    Problem need help!

    hello at my drefia EK script is debugged. From the beginning it says

    16:27 : LUAoAction:SafeBank: - LuaInterface.LuaScriptException: [string "chunk"]:8: unfinished string near ''There is not '

    and it opens bps but dont walk and in DP it says HI withdraw etc.... what can i do?
    Last edited by Eli; 04-08-2014 at 12:34 PM.

  2. #2
    Normal User blakw's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    www.blakw.com
    Posts
    815
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    345 Post(s)
    Reputation
    462
    Rep Power
    10
    @davery paste SafeBank action here please.


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Darashia Lions Rock
    Oramond Seacrest Serpents X1

    For a better iBot!

    (◣_◢)

  3. #3

    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    37
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    Reputation
    9
    Rep Power
    0

    screenshot
    Last edited by davery; 04-07-2014 at 02:23 PM.

  4. #4
    Focus Group mexicowss's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Brasil
    Posts
    440
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    59 Post(s)
    Reputation
    128
    Rep Power
    6
    I guess blakw meant u to post the code from the following path:
    Settings>>Actions>>List>>SafeBank>>Script

    Anyway i doubt this action could be causing your stuck problem, its probably because u dont have the backpack names correctly setted and the while fucntion keeps looping.
    I recommend never start scripts with 'WHILE condition' without configuring the whole setup before, or the bot will stuck even if u correct variables after this and it wont be fixed till u close and start a new bot.

    if it isnt the problem add a STAND waypoint right in front of the bank after waypoint W006
    Last edited by mexicowss; 04-07-2014 at 02:37 PM.
    click the image below to see my thread.



  5. #5
    Banned
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    1,792
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    76 Post(s)
    Reputation
    191
    Rep Power
    0
    Post here action. You can find it in Settings >> Action >> List and there search for action named "SafeBank" open it, click on "Script:..." by right mouse button and post here the code.

  6. #6

    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    37
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    Reputation
    9
    Rep Power
    0
    The backpacks are not the problem here is the new picture.



  7. #7
    Focus Group mexicowss's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Brasil
    Posts
    440
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    59 Post(s)
    Reputation
    128
    Rep Power
    6
    You should right click the action in order to we see it complete. but im 100% sure this actions isnt causing your problem and its outdated, anyway safebank has already been implemented in main IBOT engine, just delete this action, and go Alerts> Message > Sabefank > and adjust the way you want.

    Follow the steps i said on preview post and you'll be fine.
    click the image below to see my thread.



  8. #8
    Banned
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    1,792
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    76 Post(s)
    Reputation
    191
    Rep Power
    0
    Don't make screens please, copy here the code. You have instuction how to do that in my higher post.

  9. #9

    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    37
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    Reputation
    9
    Rep Power
    0
    Oke thanks im going to try this tonight.

  10. #10

    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    37
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    Reputation
    9
    Rep Power
    0
    hey guys i fixed the scripts thanks for the help. but somethimes it starts looting Tiles.. and doesnt attack the beasts? what can i do about that?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •