Results 1 to 5 of 5

Thread: I got a rare problem with my tibia client.

  1. #1
    Banned
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    402
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    16 Post(s)
    Reputation
    27
    Rep Power
    0

    I got a rare problem with my tibia client.

    Hello,
    few days ago my tibia client( mage exactly, I got differents clients by vocation) started to stand in Connecting to the server. Please wait... this only happens with my mage tibia client. Exploring and investigating I found the problem: when I put too much hotkeys in my client(normal, shift and control), I don't know why but its very hard to connect to the char. It happens from while I write the password till I select the char and also when I select the char till I get connected. When I'm connected all its okay, no lags...

    so if someone know how to solve this please, post here the solution.
    Thanks to everyone!

  2. #2
    iBot User Canu13's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Barcelona
    Posts
    273
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    38 Post(s)
    Reputation
    39
    Rep Power
    5
    Seems fking strange... You tryied re-installing the client?

    Eli Scripts Last Releases Vocation
    New Water Elemental ED - MS
    Glooth Bandits x3 ED - MS
    Meriana Gargoyle Cave ED - MS
    Glooth Bandits x2 ED-MS

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    402
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    16 Post(s)
    Reputation
    27
    Rep Power
    0
    yea.. I did it and nothing...

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    402
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    16 Post(s)
    Reputation
    27
    Rep Power
    0
    please I need fast answer.. its a shit this..

  5. #5
    iBot User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    805
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    38 Post(s)
    Reputation
    180
    Rep Power
    7
    with tibia client problem post on tibia.com forum

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •