Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Problem logging in

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    6 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Problem logging in

    Hello everyone!

    Recently I tryied to login on ibot and noticed that I was unnable to do it.
    I dont know why its happening, but its saying that the password is wrong.

    Does anyone know anything about it?

    Click image for larger version. 

Name:	Sem título.jpg 
Views:	23 
Size:	18.5 KB 
ID:	19617

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    I have this problem Click image for larger version. 

Name:	ibot11.jpg 
Views:	19 
Size:	29.8 KB 
ID:	19618

  3. #3
    iBot User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

  4. #4
    iBot User
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    6 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    No, its not a DDoS attack.
    I've connected on IBot right now on another computer, but i couldnt solve the problem on this one.

  5. #5
    iBot User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    21
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    10 Post(s)
    Reputation
    12
    Rep Power
    5
    problems again......

  6. #6
    iBot User
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    3
    Ibot not working from yesterday..

  7. #7
    iBot User
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    3
    not working from yesterday...

  8. #8
    iScripter Eli's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3,764
    Mentioned
    492 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    956 Post(s)
    Reputation
    586
    Rep Power
    10

  9. #9
    iBot User
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    6 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Ok. But why in on PC I can access the same acc that I try on another one, that send me Bad Login error?

  10. #10
    iScripter Eli's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3,764
    Mentioned
    492 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    956 Post(s)
    Reputation
    586
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by pulquerio View Post
    Ok. But why in on PC I can access the same acc that I try on another one, that send me Bad Login error?
    Because one Tibia iBot license working only for one computer.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •