Results 1 to 7 of 7

Thread: Not recieved license.

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    May 2014
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    3

    Not recieved license.

    Hello, I'm new here so I bought the 30 days license some hours ago, (around 5-6 hours ago) and I still haven't gotten my license yet. Is this due to the DDoS attack or what is happening?

  2. #2
    Normal User blakw's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    www.blakw.com
    Posts
    815
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    344 Post(s)
    Reputation
    462
    Rep Power
    10
    Download iBot and login.


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Darashia Lions Rock
    Oramond Seacrest Serpents X1

    For a better iBot!

    (◣_◢)

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    May 2014
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    3
    I have the same problem here. I bought yesterday but I can't login


    edited:
    In Subscription are i have "No Recent Activity"
    Last edited by zezoo; 05-10-2014 at 02:30 PM.

  4. #4
    iScripter Eli's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3,764
    Mentioned
    492 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    955 Post(s)
    Reputation
    586
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by zezoo View Post
    I have the same problem here. I bought yesterday but I can't login


    edited:
    In Subscription are i have "No Recent Activity"
    Do you tried log into bot? @Solaris

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    May 2014
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    3
    Quote Originally Posted by Eli View Post
    Do you tried log into bot? @Solaris


    Yes. It's working now. Was my fault, sorry guys.
    I was using my 'nickname'..but the blank space in iBot says: 'email'

  6. #6
    iBot User
    Join Date
    May 2014
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    3
    Eli, when I try to login on the program it tells me to go to a site "ibotconnect.com/service.xml" something like that. I can't seem to fix it. Please help?@Eli
    Last edited by GHARN; 05-11-2014 at 12:25 PM.

  7. #7
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •