Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: iBot v2.3.9 - Released [ Tibia 10.36 - 10.39 ]

  1. #1
    Administrator Jonatas's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    1,187
    Mentioned
    451 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    219 Post(s)
    Reputation
    272
    Rep Power
    10

    iBot v2.3.9 - Released [ Tibia 10.36 - 10.39 ]

    Download link: iBot v2.3.9 - 3900 KB

    Requirements:
    Run program as admin if Win7.
    Microsoft .NET Framework 4 installed.
    Active iBot license.


    Update:

    • Added Tibia compatibility.
      - 10.39
      - 10.38
      - 10.37
      - 10.36




    -------------------------------
    Post bugs here [CLICK]
    -------------------------------
    Enjoy iBot.

  2. #2
    Administrator Jonatas's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    1,187
    Mentioned
    451 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    219 Post(s)
    Reputation
    272
    Rep Power
    10
    Download link: iBot v2.3.9 - 3900 KB


    Requerimentos:
    Executar programa como administrador se Win7.
    Microsoft .NET Framework 4 instalado.
    Licença de tempo para o iBot.


    Atualização:

    • Adicionada as compatibilidades da versão.
      - 10.39
      - 10.38
      - 10.37
      - 10.36



    -------------------------------
    Postem os erros aqui [CLICK]
    -------------------------------
    Aproveite iBot.

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    141
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    7 Post(s)
    Reputation
    25
    Rep Power
    5
    what's the point of this new version if the one we have now is working fine? ;p
    Paz sem voz não é paz, é medo.
    /Thiaguinho ._.

  4. #4
    Premium User Eldar's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Poland
    Posts
    1,335
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    62 Post(s)
    Reputation
    159
    Rep Power
    7
    Quote Originally Posted by smook View Post
    what's the point of this new version if the one we have now is working fine? ;p
    Now it working for other tibia versions (OTS).

  5. #5
    Normal User RafiXWPT's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    (Poland) http://rafixwptscripts.com
    Posts
    1,602
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    128 Post(s)
    Reputation
    128
    Rep Power
    9
    In my opinion updating IBot for old clients only for noobs playing OTS is ultra stupid. Bot should be avaible only for actual version, updating it for old clients is waste of time.

  6. #6
    Normal User Facppf's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Brazil
    Posts
    1,429
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    220 Post(s)
    Reputation
    236
    Rep Power
    9
    Yes RafiXWPT, but there are people who like, each one with their madness, go figure!
    ~•~ Proud Ex-Moderator of iBot. -

  7. #7
    Focus Group aussie1988's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Australia
    Posts
    546
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    11 Post(s)
    Reputation
    95
    Rep Power
    6
    Quote Originally Posted by RafiXWPT View Post
    In my opinion updating IBot for old clients only for noobs playing OTS is ultra stupid. Bot should be avaible only for actual version, updating it for old clients is waste of time.
    Where ever there is a paying customer!

  8. #8
    iBot User
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Murica
    Posts
    122
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    9
    Rep Power
    0
    For some reason this 2.3.9 version is screwing up my scripts. They worked perfectly fine with 2.3.7 and then as soon as I downloaded 2.3.9 they started screwing up. Any ideas on why?

  9. #9
    iBot User
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    3
    My ibot isnt loading any more after update is it me or is there a server problem

  10. #10
    iBot User
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    4 Post(s)
    Reputation
    15
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Udam Rite View Post
    For some reason this 2.3.9 version is screwing up my scripts. They worked perfectly fine with 2.3.7 and then as soon as I downloaded 2.3.9 they started screwing up. Any ideas on why?
    Same here, it wont throw any rune or use any spell, just attack normal with any spell or rune. Have you found any solution? Does anyone here knows whats happened!?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •