Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: findcreature

  1. #1
    Normal User lcf1996's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    64
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5

    findcreature

    if findcreature(Captain Fearless) == false then
    gotolabel('c2')
    wait(500, 1000)
    end

    why ibot ignore it if dont see npc and go to next wpt ?

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    try
    PHP Code:
    if findcreature('Captain Fearless') == false then
    gotolabel
    ('c2')
    wait(5001000)
    end 

  3. #3
    Normal User lcf1996's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    64
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    this same =///

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    try maybe this:
    PHP Code:
    if findcreature('Captain Fearless') == 0 then 
    gotolabel
    ('c2'
    wait(5001000
    end 

  5. #5
    Normal User lcf1996's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    64
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    if findcreature('Captain Fearless') then
    gotolabel('c2')
    wait(500, 1000)
    end
    is work but i wanna if dont see npc then go to label pfff !!!

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    It will work
    PHP Code:
    if not findcreature('Captain Fearless'then
    gotolabel
    ('c2')
    wait(5001000
    end 

  7. #7
    Normal User lcf1996's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    64
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    11
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by goddo View Post
    It will work
    PHP Code:
    if not findcreature('Captain Fearless'then
    gotolabel
    ('c2')
    wait(5001000
    end 
    dont work ;x

  8. #8
    Normal User sirmate's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Poland
    Posts
    176
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    105
    Rep Power
    6
    Should be findcreature("Captain Fearless") == -1 or findcreature("Captain Fearless") < 0.
    (๏̯͡๏ )

  9. #9
    Normal User
    Join Date
    May 2012
    Location
    England
    Posts
    160
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    16
    Rep Power
    5
    Shouldn't findcreature return a boolean, not a null?

  10. #10
    Normal User sirmate's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Poland
    Posts
    176
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    105
    Rep Power
    6
    It returns number of SQM's from creature to you. -1 if creature is not found/on screen.
    (๏̯͡๏ )

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •