Results 1 to 6 of 6

Thread: Say something using hotkeys

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    17
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    6 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4

    Say something using hotkeys

    Hi

    To say something I normally use :

    PHP Code:
    say('*someone* text'
    but 'text' is written by bot letter by letter, when this 'text' is long it takes some time.

    is it possible to make somthing like this :

    PHP Code:
    say('*someone* usehotkey(F1)'

    ty

  2. #2
    Focus Group Gryllz's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Dubai
    Posts
    3,482
    Mentioned
    89 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    236 Post(s)
    Reputation
    342
    Rep Power
    10
    Just put the text on any hotkey, bot should recognize it and use the hotkey instead of typing.

    Else try this function:

    Lua Code:
     
     
    cast("say something")
    Last edited by Gryllz; 06-01-2014 at 12:00 PM.

  3. #3
    iBot User
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    17
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    6 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    ok, but it cast it to a friend channel as well ?

  4. #4
    Moderator Furieri's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Vitoria - ES / Brasil
    Posts
    792
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    199 Post(s)
    Reputation
    158
    Rep Power
    7
    Quote Originally Posted by mareczek1234 View Post
    ok, but it cast it to a friend channel as well ?
    Try!

  5. #5
    iBot User
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    17
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    6 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    hi

    ok it works partially

    I tried :
    PHP Code:
    cast("*nick* say something"
    but "say something" is still written letter by letter

    so I put "say something" in tibia hotkey F1 and set - send automatically, but it gives nothing, I also tried :
    PHP Code:
    cast("*nick* F1"
    but it also doesn't work.

    I don't understand this fragment from documentation
    if a hotkey contain the same parameter then it is used, otherwise the spell is written.
    ty

  6. #6
    Normal User RafiXWPT's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    (Poland) http://rafixwptscripts.com
    Posts
    1,602
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    128 Post(s)
    Reputation
    128
    Rep Power
    9
    Quote Originally Posted by mareczek1234 View Post
    hi

    ok it works partially

    I tried :
    PHP Code:
    cast("*nick* say something"
    but "say something" is still written letter by letter

    so I put "say something" in tibia hotkey F1 and set - send automatically, but it gives nothing, I also tried :
    PHP Code:
    cast("*nick* F1"
    but it also doesn't work.

    I don't understand this fragment from documentation


    ty
    So you are doing something wrong. I tested it by myself and cast("*nick* say something") working as it should, by pressing Tibia Hotkey. You must remember only that:
    for example nick will be: Krzywa Morda
    you must put in tibia hotkey: "*Krzywa Morda* say something"
    and in action: cast("*Krzywa Morda* say something")
    Working here.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •