Results 1 to 6 of 6

Thread: Ibot conecttion problem

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    7
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Angry Ibot conecttion problem

    SOME days ago i bought a month of ibot and i cant log in, even i dont know if my days are running.. pleas let me know how can i fix it or what i shoud do..

  2. #2
    Normal User blakw's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    www.blakw.com
    Posts
    817
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    345 Post(s)
    Reputation
    462
    Rep Power
    10
    Whats the error message? If "bad login" then change your forum password else if "no days" then contact billing@tibiaibot.com and explain the situation (include purchase ID).


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Darashia Lions Rock
    Oramond Seacrest Serpents X1

    For a better iBot!

    (◣_◢)

  3. #3
    iBot User
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    7
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    i alredy changue the password dosent work, i tryed to login and in a couple of second came back the same

  4. #4
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by arturr View Post
    i alredy changue the password dosent work, i tryed to login and in a couple of second came back the same
    you're still not explaining what the issue is

    What error message are you getting? What happens when you try to log in? Can you log into the webpage?

    Provide information if you want help.

  5. #5
    iBot User
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    7
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    my problem is i cant login, in ibot, my pasword is correct, iam login in the forum correctly the same at the main pague, just my ibot dosent work

  6. #6
    iBot User
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    7
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    when i write my email and password start to running and then he tell me to put again the email and the pasword, i alredy pay 2 mounth and i wasted my premy

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •