Results 1 to 5 of 5

Thread: problem adding days

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    62
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    16
    Rep Power
    5

    problem adding days

    Hi , bought 30days today, but havnt got anything . and when I try login it says connection fail.

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    1,792
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    76 Post(s)
    Reputation
    191
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by flix99 View Post
    Hi , bought 30days today, but havnt got anything . and when I try login it says connection fail.
    Try to log in now, also check this theard: http://www.tibiaibot.com/forum/showt...ived-iBot-days

  3. #3
    Normal User pirasucu's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    I paid for PagSeguro, payment has been approved and so far not Riveter day was usually automatic ...

  4. #4
    iBot User
    Join Date
    May 2013
    Posts
    16
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    9 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    me too..

    i paid with pagseguros, and so far i didnt received my ibot days...

    it always is add automatic.

    what is going on??

  5. #5
    iBot User
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    got the same problem here, bought 30 days but i cant use it yet...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •