Results 1 to 7 of 7

Thread: ibot can't walk

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    3

    ibot can't walk

    hey guys, i have much problem, my bot cant walk if targeting is on, but targeting is off, bot walking. Why problem?? i have problem only in svargrond.

    i play on shadowcores.


    Sorry from my english i from poland .
    Last edited by Mr Magister; 07-24-2014 at 04:29 PM.

  2. #2
    iBot User akumaigneelbr's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Posts
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    6 Post(s)
    Reputation
    13
    Rep Power
    3
    Maybe you set the targeting wrong, try using "reach" as a instance for targeting.
    ” Eu nunca esperei por um milagre, farei as coisas acontecerem eu mesmo. ” Gattsu

  3. #3
    Normal User RafiXWPT's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    (Poland) http://rafixwptscripts.com
    Posts
    1,602
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    128 Post(s)
    Reputation
    128
    Rep Power
    9
    Quote Originally Posted by Mr Magister View Post
    hey guys, i have much problem, my bot cant walk if targeting is on, but targeting is off, bot walking. Why problem?? i have problem only in svargrond.

    i play on shadowcores.


    Sorry from my english i from poland .
    Probably your targeting setting is set to "No movement", change it to reach, keep away or whatever

  4. #4
    iBot User pink_panther's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Australia
    Posts
    4,075
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    178 Post(s)
    Reputation
    309
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Mr Magister View Post
    i play on shadowcores.
    Lame. Botting an OT. Sad.

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    3
    but it not my script, this script was modyfic on ots

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    3
    its my setting for 1 mob

  7. #7
    Normal User
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    3
    Sorry, it's work, but i must restart my computer

    thank you, and sorry

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •