Results 1 to 3 of 3

Thread: KIKI

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Exclamation KIKI

    I'm a time without logging into the BOT and the tibia does not fall ..
    PING is Normal

    So I call the IBOT ping packets gets lost.
    4 or 5 lines
    and the internet kik the tibia

    Anyone know what I can do ???
    _________________________________________


    Translate for Brasil..

    fico um tempo sem logar no BOT e o tibia nao cai..
    PING fica normal

    Assim que eu ligo o IBOT o ping fica com pacotes perdido.
    com 4 ou 5 linhas
    e a internet kika o tibia

    alguém sabe o que posso fazer???

  2. #2
    Normal User saunir's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Poland
    Posts
    33
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    17
    Rep Power
    5
    Its not iBot problem just problems on servers Tibia working today like shit I dont have open any bot now and sometimes I am walking normal and sometimes it kicking me so its not just ur problem

  3. #3
    Normal User RafiXWPT's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    (Poland) http://rafixwptscripts.com
    Posts
    1,602
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    128 Post(s)
    Reputation
    128
    Rep Power
    9
    Quote Originally Posted by pacao View Post
    I'm a time without logging into the BOT and the tibia does not fall ..
    PING is Normal

    So I call the IBOT ping packets gets lost.
    4 or 5 lines
    and the internet kik the tibia

    Anyone know what I can do ???
    _________________________________________


    Translate for Brasil..

    fico um tempo sem logar no BOT e o tibia nao cai..
    PING fica normal

    Assim que eu ligo o IBOT o ping fica com pacotes perdido.
    com 4 ou 5 linhas
    e a internet kika o tibia

    alguém sabe o que posso fazer???
    IBot use internet only to check your license, after that you can turn your internet off and it will work without problem. That must be TIbia or your internet provider problem.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •