Results 1 to 8 of 8

Thread: Plus version not attacking monsters in WIN 8

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    29
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    6 Post(s)
    Reputation
    20
    Rep Power
    3

    Plus version not attacking monsters in WIN 8

    thats it, ibot plus version not attacking monsters in WIN 8

  2. #2
    iBot User
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    29
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    6 Post(s)
    Reputation
    20
    Rep Power
    3
    with the old version they attack normal

  3. #3
    iBot User
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    29
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    6 Post(s)
    Reputation
    20
    Rep Power
    3
    i playing in a laptop with touchscreen any problem with that?

  4. #4
    Focus Group Gryllz's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Dubai
    Posts
    3,482
    Mentioned
    89 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    236 Post(s)
    Reputation
    342
    Rep Power
    10
    @glds95

    I dont think so win8 or the laptop have something in common with not attacking. Check targeting in your script.

  5. #5
    Focus Group sunlips's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    WWA
    Posts
    644
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    47 Post(s)
    Reputation
    60
    Rep Power
    5
    You probably have Dragon_Lord instead of Dragon Lord.

  6. #6
    iBot User
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    29
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    6 Post(s)
    Reputation
    20
    Rep Power
    3
    everything is normal guys, the bot run from the monsters but dont attack... its like a bug in the select mode.. already classic control idk why it happens

    ..and it is in Attack mode
    Last edited by glds95; 11-08-2014 at 10:36 AM. Reason: plus info

  7. #7
    iBot User dragonjapa's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Itaporã, MS, Brazil
    Posts
    63
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    54 Post(s)
    Reputation
    71
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by glds95 View Post
    thats it, ibot plus version not attacking monsters in WIN 8
    Take a screenshot from your target and post here...

  8. #8
    Moderator Drakke's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    1,898
    Mentioned
    216 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    390 Post(s)
    Reputation
    366
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by dragonjapa View Post
    Take a screenshot from your target and post here...
    @glds95
    And make sure its the whole targeting, with list of monsters and everything

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •