Results 1 to 5 of 5

Thread: Eli Brimstone bugs 4x Need help

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    May 2013
    Posts
    25
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    23 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4

    Eli Brimstone bugs 4x Need help

    Hi

    I need help with my brimstone script. It runs all smooth but after a while afk botting it stops using ATK spells like exori, exori gran, exori ico and exori hur.

    Im not sure if it's a script problem or the bot itself, im using the newest beta of ibot+. The last time i botted with the script before now was last year november so it might have missed an update or something?

    Thanks for answer

  2. #2
    iBot User sto1p's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    483
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    120 Post(s)
    Reputation
    31
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by Xini321 View Post
    Hi

    I need help with my brimstone script. It runs all smooth but after a while afk botting it stops using ATK spells like exori, exori gran, exori ico and exori hur.

    Im not sure if it's a script problem or the bot itself, im using the newest beta of ibot+. The last time i botted with the script before now was last year november so it might have missed an update or something?

    Thanks for answer
    x4 - is surface ?

  3. #3
    iScripter Eli's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3,764
    Mentioned
    492 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    956 Post(s)
    Reputation
    586
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Xini321 View Post
    Hi

    I need help with my brimstone script. It runs all smooth but after a while afk botting it stops using ATK spells like exori, exori gran, exori ico and exori hur.

    Im not sure if it's a script problem or the bot itself, im using the newest beta of ibot+. The last time i botted with the script before now was last year november so it might have missed an update or something?

    Thanks for answer
    :O This link should help you: http://www.eliscripts.com/request-a-new-copy/ (The script is ready to work with iBot+)

  4. #4
    iBot User
    Join Date
    May 2013
    Posts
    25
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    23 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    Thanks for answering. Ye it's the 4x surface one, BBX_200_CO it's called. It sais when i load it that it's the 2.00 version. Haha thanks for the link eli but i've been gone for a year backpacking australia so i don't have a clue in the world which one of all my e-mail adresses i bought it with nor passwords of most of them xD guess i might have to save up for a renewed script

  5. #5
    iBot User
    Join Date
    May 2013
    Posts
    25
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    23 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    Sry to bring this thread alive again but i looked at the debugg log when the script stopped making exori and exori grans and it said like this
    00:35:23 : Action spellareas hurcon : sleep : minValue parameters is greater than maxValue

    Do you maybe know how fix it?

    Gratefull for all the help i can get

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •