Results 1 to 9 of 9

Thread: HELP???

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    21
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    3

    Unhappy HELP???

    This is now my 4th post if someone can help me that would be awsome this is getting rather fucking stupid, i have not been able to use my ibot for 4 days now, it refuses to open, i have takeing all steps on the bug thread(where i have asked for help and yet to get it) i would really appreciate it if someone can get back to me cause this is really stupid

  2. #2
    Normal User blakw's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    www.blakw.com
    Posts
    815
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    345 Post(s)
    Reputation
    462
    Rep Power
    10
    @shawn145 whats the error message?


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Darashia Lions Rock
    Oramond Seacrest Serpents X1

    For a better iBot!

    (◣_◢)

  3. #3
    iBot User
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    13
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    disable ur antivirus.. that was my solution

  4. #4
    iBot User
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    21
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    3
    @BlackW there is no error msg thats the thing :s lol and ill try that :s would rather not thou haha

  5. #5
    Normal User blakw's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    www.blakw.com
    Posts
    815
    Mentioned
    221 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    345 Post(s)
    Reputation
    462
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by shawn145 View Post
    @BlackW there is no error msg thats the thing :s lol and ill try that :s would rather not thou haha
    You open it and simple vanish? Does it even show Connecting window?


    ------------------------------------Latest Releases:------------------------------------
    Vocations:
    Darashia Lions Rock
    Oramond Seacrest Serpents X1

    For a better iBot!

    (◣_◢)

  6. #6
    Moderator Drakke's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    1,898
    Mentioned
    216 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    390 Post(s)
    Reputation
    366
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by shawn145 View Post
    @BlackW there is no error msg thats the thing :s lol and ill try that :s would rather not thou haha
    Do you have one icon named "Launcher" and second one "iBot" or something random like this "pkgsmvo"?
    If you only have "Launcher" then your AV removed the second icon and it will not open, will just load and nothing, happened to me many times when I forgot to turn off AV for a few seconds before opening

  7. #7
    iBot User
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    21
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    3
    @BlackW yes that is basicly what happens, and it tries to load for about 15 seconds? then just nothing happens, @Drakke i dont belive i have more then 1 would that be in task manager? if so nothing even comes up there :s, it worked for about 35 minutes yesterday i turned off my AV then it debugged about 45 mins in and is doing the same thing agian (not loading).. normal ibot is working but since im on the rebuild of accs (all 9 of my accs have been deleted in past 3 weeks)It sucks to use ibot, most new scripts and free dawnport are made for ibot + (ibot has no infir ico) and it seems moving actions(infir ico healer for ibot) is not working

  8. #8
    Moderator Drakke's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    1,898
    Mentioned
    216 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    390 Post(s)
    Reputation
    366
    Rep Power
    10
    This is what I mean

    If I have my AV running when I open "Launcher" the "pkgsmvo" will get removed and wont open ever untill I put it back in there, its called "iBot" as original file

  9. #9
    iBot User
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    21
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    3
    @Drakke I think that was my problem ! i turned off all my AV and redownloaded and had no problems for 2 days, then i started it with AV on it worked, but next time it dident, thanks for all the help guys i got this figured out now i think

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •