Results 1 to 9 of 9

Thread: ML training (in Guild House)!

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    33
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    10 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    2

    Unhappy ML training (in Guild House)!

    how can i make and action for my character to resupply on its own from a browser fiel? like trow vials aways and take mana stacks from floor i would like to leave botting in my Guild House

  2. #2
    iBot User sto1p's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    483
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    120 Post(s)
    Reputation
    31
    Rep Power
    5
    @king.bone
    Here u have script for mlvl
    Look actions and setup
    Take mana Nort on you
    packo2.xml

  3. #3
    iBot User
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    33
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    10 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    2
    bro as sson as i oppened script it closed my tibia with last words as utito tempo........

    @sto1p
    Last edited by Facppf; 01-14-2015 at 12:33 AM. Reason: Merging the double posts...

  4. #4
    Moderator Drakke's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    1,898
    Mentioned
    216 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    390 Post(s)
    Reputation
    366
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by king.bone View Post
    bro as sson as i oppened script it closed my tibia with last words as utito tempo........

    @sto1p
    I'll make one for you when I get back home later today

  5. #5
    iBot User sto1p's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    483
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    120 Post(s)
    Reputation
    31
    Rep Power
    5
    Action Nr 3 Have Clouse Tibia delete this

  6. #6
    iBot User
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    33
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    10 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    2
    thanks drake sorry sto1p i dont understand you , i think iif i train in a GH higher floors i will not get reported? @sto1p @Drakke

  7. #7
    iBot User sto1p's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    483
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    120 Post(s)
    Reputation
    31
    Rep Power
    5
    @king.bone
    skill mlvl.xml

    change on red
    and shot potiont nort on character

  8. #8
    Normal User Facppf's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Brazil
    Posts
    1,429
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quoted
    220 Post(s)
    Reputation
    236
    Rep Power
    9
    Quote Originally Posted by king.bone View Post
    thanks drake sorry sto1p i dont understand you , i think iif i train in a GH higher floors i will not get reported? @sto1p @Drakke
    If the "higher floor" from your GH is a place that no player can "right click" on you (to report), so "yes", it's safe!

    And, don't worry about the script... if Drakke said he will make it for you, then you'll get a perfect one!

  9. #9
    iBot User
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    33
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    10 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    2
    cool thanks @Facppf @Drakke

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •