Results 1 to 4 of 4

Thread: How to buy runes/icicle runes in NPC and but in supplyBP and go back refill around 60 runes

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Brazil/Sweden
    Posts
    5
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    How to buy runes/icicle runes in NPC and but in supplyBP and go back refill around 60 runes

    i got a script in Demon, what should i do if i want her to buy icicle runes from NPC in Edron and put the icicle runes in Supply backpack, and go back from hunting and refill if he got around 60 icicle runes?? Where do i make it? in Action or in waypoint? Thanks very much for help answer <3 .. Sorry for my english :/

    Whats the problem with that? I have take many hours and NEVER work :/ Thanks very much if someone know

    I put this in Action Setup ... (dosent work)

    RuneID = "icicle rune"
    RunePrice = 30
    RuneBuy = 750
    RuneCheck = 80


    I put this in waypoint Action when she gonna buy from NPC (dosent work)

    reachcreature("Alexander")
    opentrade()
    wait (500, 700)


    local ice = positive(IceToBuy - itemcount("icicle rune"))* 30 <---- i put this in waypoint action.. She dont say hi to NPC just go



    while itemcount('icicle rune', mainbp) > 0 do
    moveitems('icicle rune', mainbp, supplyBp, 100)
    end


    local Actualamount = itemcount("icicle rune")
    local amountSD = IceToBuy - Actualamount
    while amountSD > 0 do
    buyitems ("icicle rune", amountSD)
    wait (500, 700)
    if UseSupplyBp then
    moveitems ("icicle rune", supplyBp, 1000)
    wait (500, 700)
    end
    amountSD = amountSD - 100
    end


    gotolabel "when is under 80 icicle runes" <-- Why she NEVER refill?? I write 80 to go and nothing happens (



    Why nothing is work!?!?! Nothing is work.. She dont even say Hi to NPC bank.. She just leave..
    Last edited by IrieLivethy; 01-19-2015 at 11:51 PM.

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Poland - podlaskie
    Posts
    132
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    28 Post(s)
    Reputation
    47
    Rep Power
    3
    @IrieLivethy use function buysupplies() in wpt but you must set yout suppiles in Supplies Layer in Ibot+

    Example:


    In setup you can add position, for example:

    HealthPotionCount - type spinbox, after this add in Actions new action and write there this:

    PHP Code:
    setsettings("supplies/list/YOUR HEALTH POTION TYPE/buyamount",HealthPotionCount
    from now your char will buy automatic supplies.
    Last edited by JuicyScripts; 01-18-2015 at 05:40 PM.

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Poland - podlaskie
    Posts
    132
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    28 Post(s)
    Reputation
    47
    Rep Power
    3
    and look here and here

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Brazil/Sweden
    Posts
    5
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Sorry i dont understand nothing about that! Even if i can good english.. But i have only the normal Ibot

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •