Results 1 to 4 of 4

Thread: Insert a waypoint in the middle of others

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    6 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4

    Insert a waypoint in the middle of others

    Hello,

    i'm trying to edit a script, but i need to insert new waypoints in the middle, and not in the end.
    How can i do that in ibot plus?
    Even if i select a waypoint, the new one goes to final of the list, not after the one i selected.

    Thanks
    Last edited by Eli; 02-04-2015 at 07:30 AM.

  2. #2
    Moderator Drakke's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    1,898
    Mentioned
    216 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    390 Post(s)
    Reputation
    366
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by andrerca12 View Post
    Hello,

    i'm trying to edit a script, but i need to insert new waypoints in the middle, and not in the end.
    How can i do that in ibot plus?
    Even if i select a waypoint, the new one goes to final of the list, not after the one i selected.

    Thanks
    Using edit mode? )

  3. #3
    iScripter Eli's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3,764
    Mentioned
    492 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    956 Post(s)
    Reputation
    586
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by andrerca12 View Post
    Hello,

    i'm trying to edit a script, but i need to insert new waypoints in the middle, and not in the end.
    How can i do that in ibot plus?
    Even if i select a waypoint, the new one goes to final of the list, not after the one i selected.

    Thanks
    It's simple just click on middle waypoint and add new in Options > Config you've got more options, currently you can randomize waypoints, drag, drop, organize, reset labels and more. @Drakke also mentioned "Edit Mode" if you enable this function you're able to move waypoints on your screen with mouse

  4. #4
    iBot User
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    6 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Eli View Post
    It's simple just click on middle waypoint and add new in Options > Config you've got more options, currently you can randomize waypoints, drag, drop, organize, reset labels and more. @Drakke also mentioned "Edit Mode" if you enable this function you're able to move waypoints on your screen with mouse
    got it, thanks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •