Results 1 to 2 of 2

Thread: Help not working

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    4 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    2

    Help not working

    i don't know what is happening but when i try to use my bot something like "hardware has changed, it can not be changed in 1 day"
    is been like this for couple day and i can't use it! am i gonna get those days back?

  2. #2
    Moderator Drakke's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    1,898
    Mentioned
    216 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    390 Post(s)
    Reputation
    366
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by etherial View Post
    i don't know what is happening but when i try to use my bot something like "hardware has changed, it can not be changed in 1 day"
    is been like this for couple day and i can't use it! am i gonna get those days back?
    1. If you change any hardware in your PC it might change.
    2. If you reinstall your PC it might change
    3. You can reset this 7day lock to change it on http://tibiaibot.com/ibotplus/contact > Reset hardware ID lock

    But you should go to http://tibiaibot.com/ibotplus/ and use the chat support for these matters.
    Explain the problem good and see if something can be sorted out.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •