Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Using old Ibot scripts with Ibot+

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5

    Using old Ibot scripts with Ibot+

    Hi sorry noob question. Can I use older Ibot scripts with Ibot+ safely? As in will it bug out or anything or will it work like normal.

    Thanks

  2. #2
    Premium User Norkk's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    BH - MG - Brazil
    Posts
    1,167
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    207 Post(s)
    Reputation
    135
    Rep Power
    7
    Quote Originally Posted by leggett7 View Post
    Hi sorry noob question. Can I use older Ibot scripts with Ibot+ safely? As in will it bug out or anything or will it work like normal.

    Thanks
    Most of low level scripts that i use, was made for older ibot. Some have a few bugs, some don't.
    My Scripts - Norkk Free Scripts
    New Project - Norkk Project

    EK 208 sold to @yhuel

  3. #3
    iScripter Eli's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3,764
    Mentioned
    492 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    956 Post(s)
    Reputation
    586
    Rep Power
    10
    I'll open official support thread to convert win.dbot and iBot scripts to iBot Plus in next few days, stay tunned. The converter from others bots is not ready yet

  4. #4
    iBot User
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    1 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Thanks for the help guys. Eli that sounds great i'll keep an eye out for it.

  5. #5
    Moderator Furieri's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Vitoria - ES / Brasil
    Posts
    792
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    199 Post(s)
    Reputation
    158
    Rep Power
    7
    Quote Originally Posted by Eli View Post
    I'll open official support thread to convert win.dbot and iBot scripts to iBot Plus in next few days, stay tunned. The converter from others bots is not ready yet
    +1

  6. #6
    Focus Group mexicowss's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Brasil
    Posts
    440
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    59 Post(s)
    Reputation
    128
    Rep Power
    6
    Quote Originally Posted by Eli View Post
    I'll open official support thread to convert win.dbot and iBot scripts to iBot Plus in next few days, stay tunned. The converter from others bots is not ready yet
    Hmm, looks like ppl will be tasting their own medicine. rss
    looking forward to this.
    click the image below to see my thread.



  7. #7
    iBot User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    15 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    So i got a bit different question. Can I use new scripts on the old ibot? Because new one got bugs and it crashes.

  8. #8
    iScripter Eli's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3,764
    Mentioned
    492 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    956 Post(s)
    Reputation
    586
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by chaosruler View Post
    So i got a bit different question. Can I use new scripts on the old ibot? Because new one got bugs and it crashes.
    You can't, what's wrong with new iBot? Report bugs on bug thread please

  9. #9
    iBot User
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    15 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by Eli View Post
    You can't, what's wrong with new iBot? Report bugs on bug thread please
    I did, also at chat, but noone answered :/ Moreover is hard to make a well description because ibotplus just exit, with no errors etc, only one thing is that is not possible to run again, because blue icone of ibotplus dissapear. If u got an idea what could be wrong, you can see at thread of bugs

    Greetings

  10. #10
    iScripter Eli's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3,764
    Mentioned
    492 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quoted
    956 Post(s)
    Reputation
    586
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by chaosruler View Post
    I did, also at chat, but noone answered :/ Moreover is hard to make a well description because ibotplus just exit, with no errors etc, only one thing is that is not possible to run again, because blue icone of ibotplus dissapear. If u got an idea what could be wrong, you can see at thread of bugs

    Greetings
    You anty-wirus blocking iBot, add iBot Plus to safe list.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •