Results 1 to 6 of 6

Thread: Connecting

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    2

    Connecting

    Sou novo usuário do bot e do fórum e estou tendo um problema. Hoje de manhã quando baixei o bot e tentei abri-lo, ele abriu normalmente, após o Connecting apareceu a tela de login, só que eu ainda não havia comprado a licença e nem criado uma conta, portanto nem tentei logar. Mais tarde eu fiz a compra da licença e fiquei aguardado a confirmação de pagamento, fui tentar abrir o bot normalmente como havia feito mais cedo, mas agora ele fica na tela do Connecting e depois de um tempo fecha sem abrir a tela do login. Já procurei soluções no fórum e em outros sites mas nada resolveu, continuo com o problema. Eu estou tentando utilizar uma versão não atual, (2.5.0) da versão do Tibia 10.53, acho que não deve ser o problema, pois ele abriu normal anteriormente

    I'm new user of the bot and the forum and am having a problem. This morning when I downloaded the bot and tried to open it, he opened normally, after Connecting appeared the login screen, but I haven't bought the license and created an account, so I didn't tried to log. Later I made the purchase of the license and I awaited confirmation of payment, I was trying to open the bot normally as he had done earlier, but now he is in the Connecting screen and after a while closes without opening the login screen. I have looked solutions on forum and other sites but nothing resolved, continue with the problem. I'm trying to use a non-current version (2.5.0) version of Tibia 10:53, I think that should not be the problem, cuz it opened earlier
    Last edited by mfskroski; 03-05-2015 at 11:02 AM.

  2. #2
    Normal User
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    2
    BUMP

  3. #3
    Normal User
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    2
    BUMP
    Last edited by mfskroski; 03-06-2015 at 04:21 PM.

  4. #4
    Normal User
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    2
    BUMP

  5. #5
    Normal User
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    2
    BUMP

  6. #6
    Normal User
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    2
    Resolvido, obrigado @Tamapumper pelo suporte!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •