Results 1 to 9 of 9

Thread: How do I save character settings?

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    39
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    27 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    2

    How do I save character settings?

    Hey, guys!

    So, I've always used iBot for cave hunting, but now I'm making some quests and stuff and playing handly, but healing is still boring hahaha and I want to save my characters settings (Healer, Actions, HKs) and just load, because what I do is to set new healing settings everytime I open iBot hahaaahah I think it's pretty simple but I couldn't figure it out.

    Thanks for the attention!

  2. #2
    Administrator Tamapumper's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    480
    Mentioned
    214 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    167 Post(s)
    Reputation
    177
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by afonsodp View Post
    Hey, guys!

    So, I've always used iBot for cave hunting, but now I'm making some quests and stuff and playing handly, but healing is still boring hahaha and I want to save my characters settings (Healer, Actions, HKs) and just load, because what I do is to set new healing settings everytime I open iBot hahaaahah I think it's pretty simple but I couldn't figure it out.

    Thanks for the attention!
    Hi @afonsodp
    You need click in file->save as and select your destination. When you want to use your script, just do file->load and select the file.

  3. #3
    Moderator Furieri's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Vitoria - ES / Brasil
    Posts
    792
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    199 Post(s)
    Reputation
    158
    Rep Power
    7
    Quote Originally Posted by afonsodp View Post
    Hey, guys!

    So, I've always used iBot for cave hunting, but now I'm making some quests and stuff and playing handly, but healing is still boring hahaha and I want to save my characters settings (Healer, Actions, HKs) and just load, because what I do is to set new healing settings everytime I open iBot hahaaahah I think it's pretty simple but I couldn't figure it out.

    Thanks for the attention!
    You can use import settings, and then click in healer or whatever you want to load

  4. #4
    iBot User
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    39
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    27 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    2
    Quote Originally Posted by Furieri View Post
    You can use import settings, and then click in healer or whatever you want to load
    DAT! Thank you guys, REP+ both!

  5. #5
    Moderator Furieri's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Vitoria - ES / Brasil
    Posts
    792
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    199 Post(s)
    Reputation
    158
    Rep Power
    7
    Quote Originally Posted by afonsodp View Post
    DAT! Thank you guys, REP+ both!
    To give REP+ you have to click left botton side of my post, there is a botton give reputation

  6. #6
    Moderator Furieri's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Vitoria - ES / Brasil
    Posts
    792
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    199 Post(s)
    Reputation
    158
    Rep Power
    7
    @afonsodp thxs anyway ^^

  7. #7
    iBot User
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    16
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    2
    Hi. Dont want to make new topic so I ask here. Can someone explain me how Randomize Wpts work? I have selected just "ask randomize wpt", then I load a lot of free script from forum but bot never ask to randomize.Bot is running always the same way choosing wpt one by one,even on "auto randomize wpt", it might cause of delete. I'm using Ibot+. Sorry for my english, hope u get what i mean
    Last edited by nuker012; 04-17-2015 at 04:01 AM.

  8. #8
    iBot User
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    39
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    27 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    2
    @Furieri "Add to this user's reputation" "You must spread some Reputation around before giving it to Furieri again" hahahah I suppose that means I made it right, right?

  9. #9
    Moderator Furieri's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Vitoria - ES / Brasil
    Posts
    792
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    199 Post(s)
    Reputation
    158
    Rep Power
    7
    Quote Originally Posted by afonsodp View Post
    @Furieri "Add to this user's reputation" "You must spread some Reputation around before giving it to Furieri again" hahahah I suppose that means I made it right, right?
    Sure thx

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •