Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: I have problem with Ibot

  1. #1
    iBot User
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    4 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    2

    Unhappy I have problem with Ibot

    Hello i have problem with ibot - when i run it its working about 10-30mins and then get error and shut down bot. What i should to do?

  2. #2
    iBot User
    Join Date
    May 2012
    Posts
    15
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    5
    u have to w8 for another update everybody have this issue

  3. #3
    Moderator Furieri's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Vitoria - ES / Brasil
    Posts
    792
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    199 Post(s)
    Reputation
    158
    Rep Power
    7
    What error message?

  4. #4
    iBot User
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    4 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    2

  5. #5
    Administrator Tamapumper's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    480
    Mentioned
    214 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    167 Post(s)
    Reputation
    177
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by ubocik View Post
    We will release a new version that fix this problem in some pcs. The prevision is release today.

  6. #6
    iBot User
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    4 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    2
    Do you give me back days of license what i have lost because cant normal use ibot?

  7. #7
    Administrator Tamapumper's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    480
    Mentioned
    214 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    167 Post(s)
    Reputation
    177
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by ubocik View Post
    Do you give me back days of license what i have lost because cant normal use ibot?
    You can use the classic ibot instead of.

    And i can back days of license for you, there isnt problem.

  8. #8
    iBot User
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    49
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    24 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    3
    Quote Originally Posted by Tamapumper View Post
    You can use the classic ibot instead of.

    And i can back days of license for you, there isnt problem.
    More ppl have this problem...

  9. #9
    iBot User
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    4 Post(s)
    Reputation
    10
    Rep Power
    2
    Today i download classic ibot and its run ok. but i lost a lot days when i had crash at ibot plus . So you give me back that license days yes?

  10. #10
    Administrator Tamapumper's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    480
    Mentioned
    214 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    167 Post(s)
    Reputation
    177
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by ubocik View Post
    Today i download classic ibot and its run ok. but i lost a lot days when i had crash at ibot plus . So you give me back that license days yes?
    done.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •