Results 1 to 2 of 2

Thread: ibot plus wont run?

  1. #1
    Normal User
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    104
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    9 Post(s)
    Reputation
    5
    Rep Power
    0

    ibot plus wont run?

    whenever i try to open it it says "unable to run because mdvs2100 something is missing from my computer. ive ran ibot for years but trying to comeback and now im having problems. anybody know what i caan do?
    Follow My Botting Project.


    http://www.tibiaibot.com/forum/showt...sor-Goes-Here)


    - bought 316 MS from tazz other forum
    - sold 214 MS to Baahl other forum
    - sold 201 MS to fatstax other forum
    - bought 324 MS bought fatstax other forum
    - sold 211 EK to Zoroastrian
    - bought 266 RP from tahoe
    - bought 225 MS from davidb
    - sold 236 EK to Fencing
    - sold 225 RP to umer other forum
    - sold 355 EK to Pirate other forum
    - bought 297 ED from superte other forum
    - bought 300 EK from Athene other forum
    - sold 219 RP to Fencing
    - bought 291 ED from Ferenix
    - sold 181 RP to guwop
    - sold 101 EK to adamtwat other forum
    - sold 216 MS to Fresno
    - bought318 RP from baibailu

  2. #2
    Administrator Tamapumper's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    480
    Mentioned
    214 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    167 Post(s)
    Reputation
    177
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by kimumexe View Post
    whenever i try to open it it says "unable to run because mdvs2100 something is missing from my computer. ive ran ibot for years but trying to comeback and now im having problems. anybody know what i caan do?
    You need install mscv in this link http://www.tibiaibot.com/download/vcredist_x86.exe

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •